Manavgat'a, Fethiye'den destek büyüyor

Antalya'nın Manavgat İlçesinde meydana gelen yangın nedeni ile bölgede birçok zor durumda kaldı. Çevre il ve ilçeler dışında Fethiye'de yardım kampanyaları başlatıldı.

  • 1407
Manavgat'a, Fethiye'den destek büyüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’nın Manavgat İlçesinde meydana gelen yangın bölgesi için Fethiyeli yardımsever vatandaşalar ve dernekler yardım kampanyası başlattı. İhtiyaç olabilecek her türlü malzemeyi tedarik etmeye çalışıyorlar. 
Karaçulha Gönüllüler Dermeği ve Karaçulha Muhtarlığının başlattığı kampanya kapsamında yapılan açıklamada, ''Antalya Manavgat ve çevre köyler için; tencere, tava, çanak, kaşık, çatal, yemek pişirmek için tekli ve ikili ocak, tüp, sofra bezi, kilim, battaniye, yağ, tuz, kutu gıda erzak ve bunlara benzer evde acil ihtiyaç olacak her şey dahil, ayrıca saman balyası inek koyun keçi yem çuvalları dahil…Bu akşama kadar yardım yapmak isteyenler paketlerini karaçulha gönüllüleri Derneğine Halil Hancı Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli’ye ulaştırabilirler'' ifadelerine yer verildi. 

Karaçulha Gönüllüler Dermeği ve Karaçulha Muhtarlığının başlattığı kampanyanın hemen arkasından seferber olan Fethiyeli yardımsever vatandaşalar da bir kampanya başlattı. Karaçulha toptancı halinde toplanacak olan yardımlar için yapılan açıklamada, “Herkese merhabalar Manavgat için yardım aracımız yarın sabah saat 8 de Karaçulha toptancı halinden kalkacaktır. Yardım yapmak isteyenler bugün akşam ve yarın sabah 7 ye kadar Haraçulha hali Uçarlar komisyona yardımlarını getirebilirler” ifadelerini kullandılar.

Manavgat'a, Fethiye'den destek büyüyor
Manavgat'a, Fethiye'den destek büyüyor
Manavgat'a, Fethiye'den destek büyüyor

Bakmadan Geçme