'MAKRİ' FTSO'NUN TESCİLLİ MARKASI OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından çıkarılan Makri Dergisi için Türk Patent ve Marka Kurumu'na yapılan 'Marka Tescil Belgesi' başvurusu kabul edildi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından alınan belgeyle 'Makri' adı FTSO adına kayıtlı bir marka haline geldi.

  • 685
'MAKRİ' FTSO'NUN TESCİLLİ MARKASI OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Makri Dergisi için Pozitif Patent ve Danışmanlık şirketi aracılığıyla yapılan Marka Tescil Belgesi başvurusu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından değerlendirildi. Başvurunun kabul edilmesiyle ‘Makri’ ismi, marka sahibi FTSO adına 10 yıllık süreyle tescillendi. Marka Tescil Belgesi, Pozitif Patent ve Danışmanlık şirketi sahibi Kağan Ateş tarafından FTSO Meğri Salonu’nda bugün düzenlenen toplantıyla FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teslim edildi.  
Fethiye ve Seydikemer ticari hayatının kayıt altına alındığı Makri Dergisi’nin bilimsel ve zengin içeriklerle yayın hayatına devam edebilmesi için çalıştıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Çıralı, dergiyi tescilli bir marka haline getirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Dergiyi 3 aylık periyotlarla, yılda 4 kez bölge kamuoyu ve FTSO üyeleriyle buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Çıralı, “Fethiye ve Seydikemer ticari hayatındaki gelişmelerden üyelerimizi haberdar etmek adına büyük önem verdiğimiz dergimizi, bugüne kadar eksiksiz çıkardık. Pandemi süreci ve gelişen teknoloji ile birlikte dergimizi dijital platforma aktarmak için de çalışmalara hız verdik. Önümüzdeki sayı ile birlikte dergimiz dijital olarak üyelerimize ulaşacak ve çağı yakalamak adına önemli bir atılımı daha gerçekleştirmiş olacak. Şahsım ve yönetimimizden çok üyelerimize ait olan Makri Dergisi’nin Marka Tescil Belgesi’ni almaktan da büyük mutluluk duyduk. Bu belgeyle ‘Makri’ adı odamız adına kayıtlı, bölgemizin tescilli bir markası haline gelmiştir.” dedi. 
Başkan Çıralı, marka tescil belgesinin alımına yaptığı katkılardan dolayı Pozitif Patent ve Danışmanlık işletme sahibi Kağan Ateş’e de teşekkür etti.

'MAKRİ' FTSO'NUN TESCİLLİ MARKASI OLDU

Bakmadan Geçme