Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 

Fethiye Kaymakamlığı himayesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, 14 Mart'ta başlıyor. Etkinliğin amacının sporu teşvik etmek, geniş kitlelere sevdirmek, katılımcı mahallelerin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek olduğu ifade edildi. Final maçı ise 22 Nisan'da

  • 2410
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre, Fethiye Kaymakamlığı himayesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, 14 Mart’ta başlıyor. Etkinliğin amacının sporu teşvik etmek, geniş kitlelere sevdirmek, katılımcı mahallelerin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek olduğu ifade edildi. Final maçı ise 22 Nisan’da.

Fethiye Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıda Turnuva Tertip Komitesi Üyeleri Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü ve Fethiye Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Efdal Berk, mahalle muhtarlarını bilgilendirdi. Takımların 14 kişiden oluşacağı belirtilirken, takımlarda 30 yaş altından 4 oyuncunun bulunacağı kaydedildi. Değirmenbaşı Sentetik Sahada oynanacak maçlar 25 dakikadan 2 devre şeklinde olacak. 14 Mart’ta başlayıp, 22 Nisan’da sona erecek turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde takdim edilecek. 

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit yaptığı açıklamada, “Fethiye Kaymakamlığımızın himayelerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonu ile Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenleyeceğiz. Her Mahalleye Bir Takım sloganı ile bir proje geliştirdik. Bu konuda Kaymakamımız başkanlığında bir toplantı yapmıştık. Daha sonra organizasyon kurulu olarak toplanıp, bazı kararlar almıştık. Bugün bu kararları muhtarlarımıza ilettik. Buna göre tüm takımlar 14 kişiden oluşacak ve30 yaş altına 4 kontenjan olacak. 5 oyuncu değişikliği yapılabilecek. Karşılaşmalar 25 dakikadan iki devre halinde Değirmenbaşı Sentetik Sahada oynanacak.Maçlar 14 Mart’ta başlayıp, 22 Nisan’da final yapacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edilecek. Fethiye’de bu ilk defa yapılacak. Umuyorum bundan sonraki süreçte geleneksel hale gelir.Dostça ve centilmence bir turnuva diliyorum. Tüm takımlara başarılar” dedi. 

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, “Bu güzel organizasyondan dolayı Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallelerimiz olarak bu turnuva birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 
Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 14 Mart'ta Başlıyor 

Bakmadan Geçme