Mahalle Halkına Maske Dağıttı 

Fethiye'nin tek kadın muhtarı olan Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, hayırsever vatandaş Hilmi Kıvrak tarafından temin edilen maskeleri tek tek mahalle halkına dağıttı

  • 1990

Fethiye’nin tek kadın muhtarı olan Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, hayırsever vatandaş Hilmi Kıvrak tarafından temin edilen maskeleri; tek tek mahalle halkına dağıttı. Korona virüsüne karşı vatandaşları uyaran Taşar, mümkün olduğunca evden çıkılmaması ve alınan tedbirlere uyulmasını istedi. 

Temin edilen maskeleri mahalle halkına dağıtımını yapan Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, bu davranışı ile bir kez daha takdir topladı. Ülkemizin ve dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydeden Taşar, birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunun en kısa sürede aşılması dileğinde bulundu. 

Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar yaptığı açıklamada, “Hayırsever vatandaşımız Hilmi Kıvrak tarafından temin edilen maskeleri, mahalle halkımıza dağıttık. Fethiye’de yaşayan vatandaşlardan ricam mümkün olduğu kadar dışarıya çıkmasınlar. Temizlik ve hijyen kurallarına riayet ediniz. 65 yaş üstü vatandaşlarımız sokağa çıkma yasağına uysunlar. İhtiyaç sahibi yaşlılarımızın alışverişleri için gerekli tedbirler alındı. Bu süreci en kısa sürede atlatmayı diliyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme