MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Bursapor Frutti Extra karşılaşması öncesinde Denizatı Restoran'ın misafiri oldular. Moral kahvaltısında yöneticiler, teknik heyet, menajerler ve basketbolcular yer aldı. Eşsiz bir atmosferdeki etkinlik sohbet havasında geçti.

  • 758
MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Tarihinde ilk kez evinde Basketbol Süper Ligi maçına çıkacak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, moral kahvaltısında Denizatı Restoran’ın konuğu oldular. Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak maç öncesi tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Fethiye temsilcisi, Bursapor Frutti Extra ekibini puansız göndermek istiyor. Gerçekleşen programda takımın hemen uyum sağladığı ve galibiyete odaklandığı gözlendi. 

ÇOK İYİ HAZIRLANDIK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takım Kaptanı Tufan Önen yaptığı açıklamada, “Maçlar için çok hazırlandık. Süper Lig’e ilk defa katılıyoruz. Takımımızı, Süper Lig’de gelebileceği en iyi noktaya taşımayı amaçlıyoruz. Hazırlık döneminde gerek kendi salonumuzda gerekse başka salonlarda çok çalıştık. Hele ki bu maça daha çok çalıştık” diye konuştu.

TAKIM HEPİMİZİN 
Denizatı Restoran Sahibi Mehmet Özdemir açıklamasında, “Takımımız bizim, Fethiye’mizin. Basketbol takımımızla beraber Frutti Extra Bursaspor maçı öncesi güzel bir kahvaltı yaptık. Tarihi bir maça çıkacağız. Bunu 2020’de yaşıyoruz ama bunun 2018-2019 yılları var. Şimdiye kadar takımımıza destek vermiş; başarısında emeği olan yöneticilerimize, taraftarlarımıza, basketbolcularımıza ve siz basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Ekibimiz buraya, bu yıl gelmedi. Geçmiş senelerde çok emek verildi. Belediye Başkanımızın ve diğer kuruluşlarında çok destekleri oldu. Bizim için tarihi bir maç. Süper Lig’de ilk defa kendi sahamızda maç olacak. Oyuncularımıza güvenimiz tam kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Bugün çok güzel ve tarihi bir gün… ING Basketbol Süper Ligi’nde kendi evimizde ilk maçımız. Umarım her maçımız Süper Lig’de olur ve uzun yıllar takımımız Fethiye’yi temsil eder. Denizatı Restoran’a ve Mehmet hocamıza çok teşekkür ederiz. Bize moral kahvaltısı düzenledi. Kendisi takımımıza her zaman destek olan birisi… Bursaspor gibi büyük bir camia takımıyla karşılaşacağız. Onları burada konuk etmekten ve ilk maçımızın onlarla olmasından dolayı çok mutluyuz. Böyle büyük bir camiayı Fethiye’de konuk etmek bizim için bir onur, şereftir. İyi hazırlandık antrenman olarak bir sıkıntımız yok. Sadece 2 gün önce gelen yabancı transferlerimiz var ve onların uyum sorununu çok hızlı bir şekilde aşmaya çalışıyoruz. Yabancı oyuncuların maçtaki reaksiyonları bizim için önemli olacak. Antrenmandaki performansları umut verici… Öncelikle amacımız lige tutunmak. Her maçımızı final niteliğinde oynayacağız. Umarım bugün oynayacağımız karşılaşma ile birlikte gelecek haftalarda güzel maçlar çıkarırız. Zamana ihtiyacımız var ve bu zamanı oyuncularımızın çabaları ile çabuk atlatacağından eminim. ING Basketbol Süper Ligi tekrardan tüm Fethiye halkına hayırlı uğurlu olsun. Pandemi tedbirleri nedeniyle taraftarlarımız tribünde olamayacak ama biz biliyoruz ki taraftarımız hem ekran başında hem de kalben yanımızdalar. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca, ana sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesine ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bize muhteşem bir destek veriyorlar. Bu desteklerin karşılığını sahaya yansıttığımız zaman Süper Lig’e güzel bir giriş yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI
MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI
MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI
MAÇTAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI

Bakmadan Geçme