MAÇ SONUNDA KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

ING Basketbol Ligi 2. haftasında Beşkaza Spor Salonu'ndaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Frutti Extra Bursapor karşılaşmasının ardından Başantrenörler Tutku Açık ve Alkım Ay ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak açıklamalarda bulundular.

  • 656
MAÇ SONUNDA KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; 

YENİ BİR TAKIMIZ 
Frutti Extra Bursapor Başantrenörü Tutku Açık yaptığı açıklamada, “2’de 2 devam etmek ve maç kazanmak bu ligde çok önemli. Takım özelinde her maçı final olarak düşünmeliyiz. Türkiye Ligi ve Avrupası Kupası olmak üzere haftada 2 maç oynuyoruz. Yoğun bir tempoya giriyoruz bunun yanında antrenman yapmaya da ihtiyacımız var. Bu eksikliği de maalesef maç yaparak kapatmak zorundayız. Çok tecrübeli oyuncularımız var ama yeni bir takımız. Bunun yanında Avrupa Ligi’ni tanımayan yabancılarımız var. Onların adaptasyon sürecini bu maçlarla tamamlamayı hedefliyoruz. Lige iyi başlamak bu yönde çok iyiydi. Şimdi önümüzde bir Avrupa Kupası maçı var” dedi. 

ANTRENMANA İHTİYACIMIZ VAR
Maçta zaman zaman kopukluklar yaşadıklarına değinen Açık, “Bunu yorgunluğa ve antrenman yapmamaya bağlıyorum. Antrenman yapmaya çok ihtiyacımız var. Oyuncularımın öğrenmesi gereken çok şey var. Avrupa maçımızın ardından uzun otobüsle buraya geldik. Onun da yorgunluğu vardı. Genel anlamda takımımızın mücadelesinden memnunum. İniş çıkışlar olacağını bekliyordum” ifadelerini kullandı. 

MÜCADELEDEN MEMNUNUM 
Pınar Karşıyaka ve Frutti Extra Bursapor karşılaşmalarında takımın gösterdiği mücadeleden memnunun olduğunu dile getiren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Taraftarlarımız mutlaka bu karşılaşmayı yayıncı kuruluştan takip etmiştir. 2 haftadır ortaya koyduğumuz mücadeleden memnunum. Kaybettik ama sahada iyi bir takım gördüm. İlerisi için umut veren ve üst derece mücadele verecek bir takım görüyorum. Önümüzdeki maçlarda kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. Takımımıza güveniyoruz. İyi bir takım kurduk” şeklinde konuştu. 

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Takım olarak zamana ihtiyacı olduklarının altını çizen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Abu ile 2 gün, diğer arkadaşlar ile 3 gün idman yapabildik. Çok yeni bir takımız. Birçok düzenimiz henüz oturmadı. Zamana ihtiyacımız var. Takımımdan daha iyi bir mücadele ve aktif olmalarını istiyorum. Oyun ile ilgili tek rahatsızlığım bu… Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanabileceğimiz bir maçtı” açıklamalarında bulundu. 

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM 
Çalışmalara ara vermeden deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe Beko maçına hazırlanacaklarını söyleyen Ay, “İzin yapmayacağız, ara vermeden önümüzdeki maçın hazırlıklarına başlayacağız. 5. yabancımızı da tamamladıktan sonra tam bir takım olarak çalışacağız. Mücadele olarak oyuncularımdan bir tık üstünü bekliyordum. İstediklerimizi zaman zaman sahaya yansıttık. Perşembe günü Doğukan’ın dizinde ciddi bir esneme oldu. Yırtık veya kopmaya yok ama en az 3 hafta aramızda olamayacak. Bugün onun eksikliğini de hissettik. Ne kadar eksik olsak da bahane üretmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


 

MAÇ SONUNDA KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER
MAÇ SONUNDA KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER
MAÇ SONUNDA KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİLER

Bakmadan Geçme