LÜKS YAT FETHİYE İSKELESİ'NE DEMİR ATTI

Uluslararası elmas ve mücevher şirketi Mondera'ya ait olduğu bildirilen ve dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen CedarSea 2, Fethiye'ye geldi. Turistlerin ve vatandaşların ilgisi odağı olan mega yatın, sınıfında dünyanın en büyük ve lüks yatları arasında 75. sırada olduğu öğrenildi.

  • 1629
LÜKS YAT FETHİYE İSKELESİ'NE DEMİR ATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsmi açıklanmayan Lübnanlı işadamına ait olduğu bildirilen CedarSea 2 isimli lüks yat, Fethiye İskelesi’ne demir attı. 1986 yılında Hollanda’da yapılan, Cebelitarık bayrağı taşıyan mega yat Fethiye’de hem akaryakıt hem de kumanya ikmali gerçekleştirdi. 65 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve 5 groston ağırlığındaki mega yat; sabah saatlerinde Fethiye İskelesi’ne demir attı.

 

İsmi açıklanmayan Lübnanlı işadamı ve 12 misafiri ile 21 personelin bulunduğu CedarSea isimli lüks yat; Ege ve Göcek koyları turunun ardından Fethiye İskelesi’ne uğradı.İzmir Aliağa’dan gelen tankerlerden yakıt ikmali yapan yatta bulunan kişilerin kimliği hakkında bir bilgi verilmedi. Kumanya ikmali de yapan yatta bulunan Lübnanlı işadamı ve misafirlerinin Fethiye İskelesi’nden hareket eden servisler ile Fethiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme