Lösev iyilikler tırı Fethiye'de

LÖSEV, 'İyilikler Tırı' projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

  • 622
Lösev iyilikler tırı Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’in İyilikler Tırı 5 Temmuz Salı günü Fethiye Kültür Merkezi Önü’nde hasta aileler ile buluştu. Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırı’nda aileler ihtiyacı olan ürünleri aldılar. Aynı zamanda vakfın çalışanları yiyecek ve içecek ikramı yaparlarken hasta aileler animasyon gösterileri ve müzik dinletisi eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.
Aileler gıda, kıyafet, et ve kırtasiye ihtiyacını karşılarken ‘LÖSEV bütün hastalık sürecimiz boyunca hep yanımızdaydı. Maddi ve manevi bütün desteğini bizden hiç eksik etmedi. Allah LÖSEV’den razı olsun, Üstün Bey’e teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandılar. Lösev iyilikler tırı Fethiye'de

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!
Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı.
Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.


 

Bakmadan Geçme