Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'dan çağrı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı Fethiye halkı ile vatandaşlarımıza 'Evde kal' çağrısı yaptılar. 

  • 872
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'dan çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;  Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular; dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı Fethiye halkı ile vatandaşlarımıza “Evde kal” çağrısı yaptılar. 

Oynadığı maçlarda elde ettikleri başarılar ile Fethiye halkının gönlünü kazanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sosyal sorumluluk bilinci kapsamında vatandaşlarımıza evde kalın uyarısında bulundular. Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve basketbolcular, çektikleri kısa videolar ile alınan tedbirlere uyulmasını isteyip; herkesin sağlığı ve sevenleri için evde kalmasını istediler. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, başarılı grafiği ile Türkiye Basketbol Ligi’nde averajla ikinci sırada yer alıyor. Temsilcimizin kendi evinde oynadığı maçlarda büyük bir taraftar desteği oluyordu. LH Fethiye Belediyespor camiası, bir an önce bu sıkıntılı dönemin atlatılmasını dilediler. Tekrar salonlarda taraftar ile buluşmanın heyecanını yaşayan yönetim, teknik heyet ve oyuncular; yaşanan sürecin en az kayıpla kısa bir sürede tamamlanması yönünde görüş bildirdiler. 


 

Bakmadan Geçme