Lokman Hekim Fethiye Belediyespor zirveyi bırakmak istemiyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 6. hafta karşılaşmasında Fethiye Beşkaza Spor Salonu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 5 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet ile 2. sırada bulunan L.H. Fethiye Belediyespor ile 5 maçta 3 galibiyet alan Manisa temsilcisinin karşılaşmasının büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor.

  • 1032
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor zirveyi bırakmak istemiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmada temsilcimize yine yoğun bir taraftar desteğinin olacağı belirtildi. Zirve yarışı veren iki takımın mücadelesibüyük heyecana sahne olacak.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da 5 maçta toplam 3 saat 12 dakika süre alan Erick Neal, 111 sayılık katkı sağladı. Öte yandan temsilcimizde 5 haftalık periyotta Sercan Ergin 63, Utku Yücedağ 51 sayı ile katkı veren oyuncular oldu. Manisa temsilcisinde ise IsiahUmipig 79, Jesse Hunt ve Özgür Şahin 59 sayılık katkı sağladılar. 
 

Bakmadan Geçme