Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Nezaket Ziyaretleri

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübünün yöneticileri Fethiye'deki resmi kurum temsilcilerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

  • 519
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Nezaket Ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu çerçevede, Kulüp Başkanı İzzet Durak liderliğindeki yöneticiler Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Ungan’ı Fethiye Adliyesi’ndeki makamlarında ziyaret ettiler.  
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübünün yöneticilerini kabul eden Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker; “Kulübün başarılı gidişatını geçen sezondan beri yakından takip ettiğini, Fethiyespor ve LH Fethiye Belediyespor’un üst liglerde yer almalarının sadece spor çevrelerine değil, tüm ilçeye başta prestij olmak üzere her anlamda katkı sağlayacağını, fakat Covid-19 salgını nedeniyle stadlara ve salonlara seyirci alınamamasının üzüntü duyduğunu, fakat sağlığın herşeyden önce geldiğini” söyledi.
Kulübün son durumu hakkında Başsavcı Kurtca Eker’e bilgi veren Kulüp Başkanı İzzet Durak da “Fethiyespor ile LH Fethiye Belediyespor’un elde edeceği başarıların tüm ilçeye faydasının dokunacağını, ancak tüm dünyayı saran salgın nedeniyle seyircilerle gerçek anlamda bütünleşememekten dolayı sıkıntılı olduklarını, olumsuz gidişat böyle devam ederse liglerin bu sezon da bitmemesi riskinin bulunduğunu” ifade etti.
Kulüp Başkanı İzzet Durak ziyaret sonunda Başsavcı Kurtca Eker’e isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.
Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker’den sonra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’ın makamına geçen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yöneticileri Kulübün son durumu hakkında bilgi verdiler. 
Ziyaret esnasında Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan “Fethiye gibi zaten eşsiz güzellikleriyle bilinen bir ilçeye söz konusu başarılı sonuçlara bağlı olarak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Tofaş gibi Türk basketbolunun en önemli camialarının geliyor olmasının çok önemli olduğunu, mesaisinin yoğunluğu nedeniyle bu sezon henüz salonda maç izleyemediğini, medyadan takip edebildiği kadarıyla Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un gayet başarılı bir performans gösterdiğini” vurguladı.
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan “bu Cumartesi akşamı Fethiye’de oynanacak Petkim maçına gitmek istediğini” belirtti.
Kulüp Başkanı İzzet Durak “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor olarak Fethiye’nin ismini Süper Lig’de en iyi şekilde temsil etmek için olağanüstü gayret gösterdiklerini, Galatasaray ile Beşiktaş’ı yenmelerinin ve Anadolu Efes ile başabaş mücadele etmelerinin tüm basketbol camiasında yankılandığını, bu haftaki Petkim maçını mutlaka kazanmak istediklerini” ifade etti. 
Kulüp yöneticileri ziyaret sonunda Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’a isminin yazılı olduğu forma hediye ettiler.
 

Bakmadan Geçme