Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Manisa Deplasmanında

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 20 haftasında 16 galibiyet alarak liderliği İzmir ekibi Petkim ile paylaşan ve Türk basketbol camiasının dikkatini Fethiye'ye çeken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 21. hafta maçında Manisa deplasmanına çıkıyor.

  • 1059
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Manisa Deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi'nden Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk 20 haftasında 16 galibiyet alarak liderliği İzmir ekibi Petkim ile paylaşan ve Türk basketbol camiasının dikkatini Fethiye’ye çeken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 21. hafta maçında Manisa deplasmanına çıkıyor.
Cumartesi günü saat 15.00’te Manisa Muradiye salonunda başlayacak olan müsabakayı Murat Ciner, Kemal Digilli, Batuhan Söylemezoğlu üçlüsü yönetecek. 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, geride kalan 20 haftada rakip potalara 1657 sayı atıp 1601 sayı yerken ev sahibi Manisa BŞB ise şu ana kadar  aldığı 10 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor. 21. haftanın bu zorlu mücadelesi Youtube’dan canlı olarak izlenebilecek.


BAŞANTRENÖR ALKIM AY: TARAFTARIMIZI MANİSA’YA BEKLİYORUZ
Manisa BŞB maçı öncesi görüşlerine başvurduğumuz başantrenör Alkım Ay şunları söyledi: "Normal sezonun bitimine sadece 10 hafta kaldı. Kalan 10 maçın 4’ünü evimizde, 6’sını ise deplasmanda oynayacağız. Bu ligde herkes herkesi her yerde yenebilir. Bizim Basketbol Süper Ligine çıkma yolunda önümüzdeki 10 maçı da kazanmamız gerekiyor. O yüzden taraftarlarımızı Manisa’ya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


MANİSA’YA ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILIYOR
Süper Lig yolundaki Manisa engelini kayıpsız geçmek isteyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yönetimi maç sabahı Manisa’ya ücretsiz otobüs kaldırıyor. Kafileye dahil olmak isteyen taraftarlar 05468570048 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyorlar.
 

Bakmadan Geçme