LOKMAN HEKİM FETHİYE BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE İLK SÜPER LİG MAÇINA ÇIKIYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig tarihinde kendi evindeki ilk maçına bu Cumartesi günü çıkıyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 3 Ekim Cumartesi günü saat: 15.15'te başlayacak müsabakada Frutti Extra Bursaspor'u konuk ediyor. Hafta içinde Avrupa kupası mücadelesine çıkan Bursa temsilcisi Euro Cup (D) Grubu mücadelesinde İtalya'nın Dolomoti Trento takımıyla karşılaşmış ve maçı 86 – 93 kaybetmişti.

  • 1137

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, rakibinin bu yorgunluğundan istifade etmeye çalışacak. 3 Ekim Cumartesi günü saat: 15.15’te başlayacak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor – Frutti Extra Bursaspor maçı Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından naklen yayınlanacak.
TARAFTAR KARTLARI SATIŞTA
ING Basketbol Süper Ligi’nde dev takımlar ile mücadele edecek olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bir yandan da bütçesini güçlü ve dengede tutmaya çalışıyor. Kulübe gelir temin etmek amacıyla bastırılan ve maçların seyircili oynanması halinde taraftarlara öncelik sağlayacak olan “Taraftar Kartları” satışa sunuldu. Sezon boyu geçerli olacak “Taraftar Kartları” Belediye’den ya da Belediye İş Merkezi’nden satın alınabiliyor. 
HATIRA BİLETLER SATIŞA SUNULDU 
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fethiye tarihindeki ilk Süper Lig maçı olan Frutti Extra Bursaspor müsabakası için ayrıca hatıra biletler satışa sunuldu. Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak Frutti Extra Bursaspor müsabakasının hatıra biletleri de aynı şekilde Belediye’den ya da Belediye İş Merkezi’nden temin edilebiliyor.
“Hatıra Bilet” uygulamasının bazı maçlardan önce tekrarlanacağı öğrenildi.
LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİNİN KATKISI ÇOK ÖNEMLİ AMA TÜM ŞEHRİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 
Maç öncesi bir açıklama yapan Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş; “Fethiye’de basketbolun bugünlere gelmesine her zaman destek olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne bir kez daha teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz sıkıntılı Süper Lige yükselme sürecinde maddi anlamda en büyük maddi desteği yine onlar verdiler. Onların maddi manevi desteği olmadan Süper Lig’e çıkmamız mümkün değildi. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, takımımıza nakdi maddi destek ile sağlık ve tedavi, ambulans, sağlık kontrolü vb desteği sağlıyor. Fakat Süper Lig maceramızın başladığı bugünlerde, şehrimizdeki diğer meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını da aynı şekilde imkanları ölçüsünde basketbol takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bu şehir turizmde, tarımda, sanatta, sporda bir yerlere gelecekse, bunun için Fethiye’de yaşayan herkesin destek olması gerekiyor. Sadece birkaç kişinin ya da kurum kuruluşun iyiniyetli ve cesur çabasıyla sürekli bir başarı elde edemeyiz. Gerçekçi olmak zorundayız. O nedenle, Fethiye’deki herkes imkan ve kapasitesi ölçüsünde salondaki led ekranlara reklam verebilir, taraftar kartlardan satın alabilir, daha cüz’i bir bedelle hatıra kartlardan temin edebilir. Fethiyeli sporseverleri bu kartlardan ve biletlerden almaya ve Kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Kulübümüze gelir getireceğini ümit ettiğimiz bazı başka uygulamalarımız da olacak. Fethiye’nin Süper Lig’de başarılı olabilmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımız takımla ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi de ihmal etmesinler” ifadelerini kullandı.
TARAFTARLAR SALON DIŞINDA OLACAK 
Bu arada taraftarların Covid-19 önlemlerine dikkat ederek, maskeli bir biçimde, Cumartesi günü Beşkaza spor salonu bahçesinde takımlarına destek verecekleri  öğrenildi.
SALON MAÇA HAZIR
Öte yandan Basketbol Federasyonu yetkililerinin istediği Beşkaza Spor Salonu'ndaki değişiklikler giderildi. Spor salonu standart hale getirilirken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü'nün kendi imkanlarıyla sağladığı 30 bin Euro değerindeki iki adet pota da yerleştirildi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü basketbolcuları, Bursaspor maçı için son çalışmasını bu salonda yaptı. Basketbolcular,"galibiyet arzuluyoruz" ifadelerini kullandılar.
 

LOKMAN HEKİM FETHİYE BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE İLK SÜPER LİG MAÇINA ÇIKIYOR
LOKMAN HEKİM FETHİYE BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE İLK SÜPER LİG MAÇINA ÇIKIYOR

Bakmadan Geçme