Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaybetse Bile Lider 

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 11 haftasında 8 galibiyet alarak liderliği İzmir ekibi Petkim ile paylaşan ve tüm basketbol camiasının dikkatini Fethiye'ye çekmeyi başaran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu Ankara'da uzun süre önde götürdüğü Mamak Belediyespor maçını kaybetmesine rağmen liderliğini sürdürüyor.

  • 985
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaybetse Bile Lider 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mamak Belediyespor'a konuk olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir ara 15 sayı öne geçtiği maçta, Mamak’ın forvetiRickyTarrant’ın attığı 50 sayıya engel olamayınca maçı 99-91 kaybetti ve böylece ligdeki üçüncü mağlubiyetini aldı. Ekibimiz aynı hafta ligin güçlü ekiplerinden Petkim’in de Merkezefendi Belediyesi’ne 82-73 yenilmesiyle liderliğini korudu.
Bu Hafta Rakip Bandırma Kırmızı 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor liderliğini sürdürmek için bu Cumartesi günü, saat: 17.00’de, Beşkaza Spor Salonu’nda, Bandırma Kırmızı’yı konuk edecek.
Rakibimiz Bandırma Kırmızı ligin 11. haftasında kendi evinde ligin iddialı ekiplerinden Akhisar Belediye'yi 80-67 yendi ve 7.nci galibiyetini aldı.
Ligin 12. haftasında oynanacak Bandırma Kırmızı maçının bilet fiyatı 5 (beş) TL olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Maç saatinde salonun tamamen dolması bekleniyor.

TUANA Otel’den Destek  
Yönetimin haftalardır Fethiye kamuoyuna yaptığı maddi destek çağrıları nihayet karşılık bulmaya başladı.
Kulüp yönetiminin verdiği bilgilere göre, Majesty Tuana Park Oteli Genel Müdürü ve aynı zamanda Fethiyespor Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu,Lokman Hekim Belediyespor’un ligde önümüzdeki ilk 3 maçının deplasman ve otel giderlerini üstlendi.
Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan Kulüp II. Başkanı İzzet Durak, “Fethiye’deki işletmelerin güçleri oranında ayni ya da nakdi olarak yapabilecekleri küçük yardımların bile biraraya geldiğinde önemli bir yekun teşkil edeceğini, şu ana kadar Fethiye kamuoyundan beklenen desteği göremediklerini, Majesty TUANA Park Oteli’nin verdiği bu desteğin Fethiye’deki diğer yatırımcılara da örnek olmasını dilediğini” ifade etti.

Bakmadan Geçme