Lokman Hekim Fethiye Belediyespor başkentte kaybetti 99-91

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, 11. hafta karşılaşmasında Ankara temsilcisi Mamak Belediyespor'a 99-91 kaybetti. İlk periyodu 33-27, ikinci periyodu da 55-44 önde geçen temsilcimiz üçüncü çeyreği 71-69 maçı da 99-91 kaybetti. Başkent temsilcisinde Ricky Tarrant 50 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

  • 1619
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor başkentte kaybetti 99-91
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Murat Ciner yönetirken; yardımcılıklarını Cemil Uygül ve Nihat Çetin yaptı. Ev sahibi Mamak Belediyespor karşılaşmaya Mustafa Görür, RickTarrant, Hamit Sezaver, Gökhan Karabıyık, Ogün Sevinç ilk beşiyle başlarken; temsilcimiz ise ErickNeal, Mert Gizir, Sezgin Eriş, Sercan Ergin ve De Angelo Riley beşi ile parkedeki yerini aldı. Başa baş geçen ilk periyot 33-27 Lokman Hekim Fethiye Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta ise hem hücumda hem de savunmada etkili olan LH Fethiye Belediyespor farkı çift hanelere çıkardı ve devreyi 55-44 önde bitirdi. 

Üçüncü çeyrekte etkili olan Mamak Belediyespor farkı kapattı ve öne geçti. Bu periyot 71-69 başkent ekibinin üstünlüğü ile geçildi. Final periyodunda ise Lokman Hekim Fethiyespor’un gayretleri farkı kapatmaya yetmeyince salondan 99-91 mağlup ayrıldı. Bu sezon 3. mağlubiyetini alan temsilcimiz averajla liderliğini sürdürdü. 

Mamak Belediyespor’da 50 sayı atan RickyTarrant galibiyette önemli pay sahibi olurken; benchten gelen Efekan Coşar ise 21 sayı ile oynadı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’daiseErickNeal 25 sayı, Mert Gizir 17 sayı, De Angelo Riley 16 sayı ve Sezgin Eriş de 14 sayı ile maçı tamamladılar. 
 

Bakmadan Geçme