Lokman Hekim Belediyespor'dan Özyer Grup'a Ziyaret

Bu yıl ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri Özyer Group'a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

  • 2118
Lokman Hekim Belediyespor'dan Özyer Grup'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı İzzet Durak, II. Başkan Miraç Efe Doğan ve Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş, Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özyer’i şirket merkezinde ziyaret etti. Ziyarette Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özyer ile bir araya gelen Yönetim Kurulu üyeleri, takımın Süper Lig’e çıkış süreci ve yeni transferler başta olmak üzere takımın son durumu hakkında bilgi sundular. Hasan Özyer’e bir de 48 numaralı forma hediye eden Yönetim Kurulu üyeleri, Süper Lig'in Fethiye’nin tanıtımına, ekonomisine, sosyal hayatına yapacağı olumlu katkılar hakkında bir sunum gerçekleştirdiler. Muğla eski milletvekili Hasan Özyer de "sporun siyaset üstü bir kurum olduğunu, tüm dünyada ve ülkemizde sporun kitleler üzerindeki etkisinin gün geçtikçe arttığını, bu çerçevede Fethiye’nin isminin Türk basketbolunun dev camialarıyla beraber anılmasının Fethiye’ye büyük katkı sağlayacağını" belirtti. Sözlerine devam eden Hasan Özyer, "Özyer Group olarak takıma destek konusunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ve Fethiye’deki tüm kişi ve kuruluşları da aynı şekilde imkânları ölçüsünde basketbola destek vermeye davet ettiğini" belirtti.
Kulüp yöneticileri ziyaret sonunda "Hasan Özyer’i 3 Ekim Cumartesi günü Fethiye’de oynanacak ilk Süper Lig maçı olan Frutti Extra Bursaspor maçında ya da önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak olan  Fenerbahçe Beko maçında Fethiye tribünlerinde görmek istediklerini" vurguladılar.
 

Bakmadan Geçme