Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür

Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Yıldırım Beyazıt Umurtağ kayıp dağcı Fikret Emre'nin, Mendos Dağı'ndaki arama kurtarma çalışmalarına katılanlara yazılı bir açıklama ile teşekkür etti. 14 gün boyunca arama kurtarma çalışmalarına bizzat katılan ve destek olan her kurum ve kuruluşların başkan ve üyelerine teşekkür eden Umurtağ, Fikret Emre'nin vefatının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, 'Lütfen haklarını helal ediniz. O bizim Fiko'muzdu' ifadelerini kullandı.

  • 4766
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karapınar Mevkii’ndeki evinden Mendos Dağı’na tırmanmaya giden ancak dönmeyince arama kurtarma çalışmaları başlatılan Fikret Emre, önceki gün Mendos Dağı bin 750 metre yükseklikte gerçekleştirilen arama çalışmaları neticesinde cansız bedenine ulaşılmıştı. Vefatı dağcılar arasında büyük üzüntü ile karşılanan Fikret Emre’nin üyesi olduğu Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Yıldırım Beyazıt Umurtağ, arama kurtarma çalışmalarını baştan sona yakından takip eden Kaymakam Muzaffer Şahiner ile bu çalışmalara katılanlara teşekkür etti. Umurtağ yaptığı yazılı açıklamada, “Arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz, Fikret Emre’nin kayıp ve arama olaylarının ilk gününden bulunup aşağı indirilmesi, hala gerek ailesinin gerek bizlerin yanında olan onlarca insan oldu. Herkesin kendi imkanlarınca yardımları, emekleri katkıları oldu. Lütfen haklarınızı helal ediniz. O bizim Fiko’muzdu... Dudaklarını eğerek gülümsemesini, tırmanacağı yeri incelerken bakışlarını, soru sorarken inceliğini ben Yıldırım Beyazıt Umurtağ olarak hiç unutmayacağım. O’nu anlatmak, onunla yaşananları anlatmak çok farklı. Bu çalışmayla ilgili olarak süreç içerisinde bizlere katkı sağlayan, bürokraside tıkanmaların önünü açıp işimizi hızlandıran. Karınca kararınca imkanları doğrultusunda bize katkı sağlayan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanı Ergül Tunçdemir, JAK Komutanı Sami Özdemir, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, TDF Koordinatörü Murat Salim Şeren, Belediye Yetkilisi Ersan İlbeyli, Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir, Fethiye AKUT gönüllüleri, Datça MAG ekibine, Fethiye Zirve Dağcılık katılanları adına Erkan Güngör, TDF İzmir Arama Kurtarma Kulübü İZSAR ekibine, TDF İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Ankara, Samsun, Eskişehir, Aksaray, Niğde temsilciliklerine, Zirve Dağcılık Genel Başkanı Orhan Kozan, Bursa BAKUT ekibine, Muğla AFAD ekip ve yetkililerine, FARAD (Fethiye Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği), Likya Dağcılık Kulübümüz kahramanlarına, Levent Cankurt, Dron Ekibi (Hüseyin Özdemir, Salih Arsal ve Atılım Zerman), arama çalışmaları sırasında zaman mefhumunu, yorgunluk nedir bilmeden, dağda adım atmadık yer ve çalı-ağaç arkası bırakmayan, bazen benim ve MSS’nin sıkıntılarını görmeden gelip usanmadan, kahramanlığın bir başka halini sergileyen bütün arkadaşlara, telefonlarla bana/bize ulaşıp yanımızda olduklarını bildiren, soran soruşturanlara, Likya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübümüz adına teşekkür ederim. Var olun-sağ olun. Haklarınızı helal edin” dedi.

Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Yıldırım Beyazıt Umurtağ bu acı olayla ilgili sosyal medyada gelişigüzel paylaşım yapanların kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür
Likya Dağcılıktan anlamlı teşekkür

Bakmadan Geçme