Lift cihazına kavuştu

Fethiye'nin Karagedik Mahallesi'nden Recep Aykurt geçirdiği trafik kazasının ardından 8 yıldan bu yana mahkum olduğu yataktan hayırsever iş adamının sayesinde kurtuldu. Haberimizin yayınlanmasının ardından isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, Acil Medikalden sağladığı lift cihazını Aykurt ailesine bağışladı. Mutluluktan uçan Recep Aykurt, hayırsever işadamına teşekkür etti.

  • 2469
Lift cihazına kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Karagedik Mahallesi’nden 39 yaşındaki evli 2 çocuk babası Recep Aykurt geçirdiği trafik kazasının ardından felç durumuna düştü.Hastane hastane tedavi gören ancak bir türlü iyileşemeyen Aykurt yatağa mahkum oldu. Haberimizin yayınlanmasının ardından isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever işadamı Fethiye Acil Medikalden sağladığı lift cihazını Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü ile birlikte Aykurt ailesine teslim etti. Yaklaşık 8 yıl önce dereye uçarak trafik kazası geçiren Recep Aykurt, lift cihazını görünce adeta mutluluktan uçtu. 

Acil Medikal yetkilileri lift cihazının nasıl kullanılacağını eşi Sevim Aykurt ile annesine gösterdi. Kazanın ardından tedavi görmesine rağmen tüm vücudu felç durumuna düşen Recep Aykurt, cihazın nasıl kullanılacağı anlatılırken; dikkatle dinledi. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü, “Haberin çıkmasının ardından isminin açıklanmasını istemeyen bir işadamı bu cihazı ailemize bağışladı. Demek ki hala duyarlı insanlarımız var. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

8 yıldır felçli durumda olan Recep Aykurt, “Lift cihazıma kavuştum. Artık yataktan rahatça inebileceğim ve dolaşabileceğim.Yardım eden hayırseverimize, muhtarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Recep Aykurt’un eşi Sevim Aykurt ve annesi de hayırsever vatandaşa bu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerini sundular. 

Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu
Lift cihazına kavuştu

Bakmadan Geçme