LİDERLİĞE YÜKSELDİLER

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki ikinci maçında kendi evinde Pamukkale Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Fethiye'nin Sultanları bu sonuçla set vermeden yoluna devam ederken, grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

  • 1132
LİDERLİĞE YÜKSELDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine gör e; Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da izledi. Antrenör Ali Elmadibi yönetimindeki Fethiye temsilcisi Büşra, Gülen, Gülem, Tuğba, Seden ve Zeynep altılısıyla çıkarken; baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. İlk seti 25-13 ile geçen Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ikinci sette de rakibine şans tanımadı. Bu seti 25-13 önde kapatan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü son seti de 25-13 kazanıp, güçlü rakibini 3-0 geçmeyi başardı. Fethiye’nin sultanları karşılaşmadan sonra büyük sevinç yaşarken, Kulüp Başkanı İbrahim Erdem ve Antrenör Ali Elmadibi de galibiyetin sevincini yaşadılar. Kaymakam Fırat karşılaşma sonunda voleybolcular ve teknik heyeti tebrik etti.  

Yoluna kayıpsız devam Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, yine kayıpsız yoluna devam eden İzmir temsilcisi TFL Altekma ile oynayacak. Kulüp Başkanı İbrahim Erdem, “Önümüzdeki 2 hafta çok önemli. Altekma ile deplasmanda, Rota Koleji ile kendi evimizde oynayacağız. Bu takımlar bizim ciddi rakiplerimiz. Bu maçları kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Şu anda taraftarımızın ilgisinden memnunuz. Pandemi tedbirleri dolayısıyla sınırlı sayıda seyirci gelebiliyor. Maçlar seyircilere açıldığı zaman voleybolun da Fethiye’de trend olacağına inanıyoruz” dedi. 

Antrenör Ali Elmadibi yaptığı açıklamada, “Baştan sona üstün oynadık. İyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık. Önümüzdeki hafta İzmir deplasmanında Altekma ile karşılaşacağız. Onlarda 2’de 2 yaptılar. Şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerimizden birisi… Kritik iki haftalık bir süreç bizleri bekliyor. Bu maçları kazanıp, hedefimize ulaşmak için gayret harcayacağız” diye konuştu. 

        

Bakmadan Geçme