Liderin Maçı İçin Haydi Salona!

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) lideri Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 07 Aralık 2019 Cumartesi Günü saat 17.00'de liderliğini devam ettirmek üzere parkeye çıkıyor.

  • 1021
Liderin Maçı İçin Haydi Salona!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde yer alan 16 takımdan 12 tanesinin Play Off mücadelesi verdiği TBL'de lig lideri olarak basketbol camiasının ilgisini Fethiye'ye çekmeyi başaran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bugün saat 17.00'de, Beşkaza Spor Salonu'nda Bornova Belediyespor'u ağırlayacak.Basketbol otoriteleri “ligin geri kalan kısmında heyecanın ve çekişmenin artarak devam edeceğini” belirtiyorlar.Haftaiçinde Denizli deplasmanında mağlup olmasına rağmen liderliğini sürdüren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor geride kalan 9 haftada 7 galibiyet  almayı başardı. Konuk Bornova Belediyespor ise 5 galibiyet, 4 yenilgi ile lig cetvelinde 8. sırada bulunuyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor rakip potalara 737 sayı atarken, 711 sayı yedi. Rakibimiz Bornova Belediyespor ise 680 sayı kaydederken, kendi potasında 670 sayı gördü.

Fethiye Bu Tarihî Fırsatı Kullanmalı
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz maç öncesi yaptığı değerlendirmede;  "sezon öncesindeki tüm hesaplamaların ve beklentilerin ötesinde son derece başarılı bir performans ortaya koyduklarını, artık Fethiyeli işadamlarının takıma daha fazla destek vermeleri gerektiğini" belirtti. Selamettin Yılmaz, "Fethiye'deki sivil toplum kuruluşlarının ve bilhassa işadamlarının takımı sahiplenmesi halinde, şehrin kısa zamanda önemli bir basketbol kentine dönüşebileceğini, bu durumun şehir ekonomisine büyük katkı sağlayacağını" vurguladı.

Maç Cumartesi Günü Saat: 17.00'de 
Lig lideri Lokman Hekim Fethiye Belediyesporun ligin 10. haftasında, 7 Aralık Cumartesi günü, saat: 17.00’de oynayacağı maçın bilet fiyatı 5 (beş) TL olarak belirlendi. Öğrenciler, öğrenci kimliklerini göstermek kaydıyla, maçı ücretsiz izleyebilecekler.
 

Liderin Maçı İçin Haydi Salona!
Liderin Maçı İçin Haydi Salona!
Liderin Maçı İçin Haydi Salona!

Bakmadan Geçme