Lider Kritik Virajda

Türkiye Basketbol Ligi'nde lider durumda olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Pazar günü İzmir deplasmanında 2. sırada bulunan Petkimspor ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele taraftarların temsilcimizi yalnız bırakmayacağı ifade edildi.

  • 774
Lider Kritik Virajda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taraftar desteği ile İzmir’den galibiyetle dönmek isteyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Başantrenör Alkım Ay yönetiminde bu maça hazırlanan takımımız, Petkimspor’u da geçerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. Lider LH Fethiye Belediyespor’un, Pazar günü saat 16:00'da Enka Spor Salonu’nda yakın takipçisi Petkim ile kritik bir maç oynayacak. Kulüp, bu maça gidecek taraftarlar için Pazar günü ücretsiz otobüs kaldırıyor.

Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Şampiyonluk yolunda en yakın takipçimizle oynayacağız. Petkimspor iyi bir kadroya sahip. Fakat ben takımıma güveniyorum. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Buradan galip gelerek, şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz” dedi.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaptanı Sercan Ergin, “Zor bir maça çıkacağız. Bunun bilincindeyiz. Takım olarak galibiyete odaklandık. Bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Bu maç için Fethiye’den taraftarlarımız da gelecek. Onların desteği ile kazanıp, liderliğimizi korumak istiyoruz” diye konuştu.

 

Lider Kritik Virajda
Lider Kritik Virajda
Lider Kritik Virajda
Lider Kritik Virajda

Bakmadan Geçme