Lider 3 puan için Adana'ya gitti

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana'da Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor kafilesini kadroda yer almayan futbolcular ile Fethiyespor çalışanları uğurladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise, 'Tek hedefimiz kazanmak' şeklinde konuştu.

  • 939
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, deplasmanda Ceyhanspor ile karşılaşacak. Cumartesi günü saat 14.00’da Ceyhanspor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak olan Fethiyespor, lider olarak giderken yine lider olarak dönmek istiyor. Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, Yönetim Kurulu Üyesi Nacit Çatal ve Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel eşliğinde otobüse binen Fethiyespor kafilesi otobüsle Antalya’ya oradan da uçakla Adana’ya geçecek. Ceyhanspor- Fethiyespor maçını hakem Gürkan Tanoğlu’nun yöneteceği öğrenilirken yardımcılıklarını ise Mehmet Mithat Levent, Mehmet Yılmaz Çalışır yapacak. Ceyhanspor deplasmanı öncesi değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Futbolda herkesin amacı kazanmaktır ama biz kendimize bakıyoruz. Bizim amacımız belli. İnşallah o amaç için bu engelleri hep birlikte aşarız” dedi.
“BİZİM AMACIMIZ ŞAMPİYONLUK”
Sahaya mutlak puan ya da puanlar için çıkacaklarını ifade eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “ Takımımızın durumu ve ligde bulunduğu konum gayet iyi… İnşallah Ceyhanspor deplasmanından istediğimiz sonucu alarak döneriz. Ceyhanspor maçında Kadir sakat tedavide. Berkin’in cezası 1 maç olarak onaylandı ve şuanda Berkin kafileye dahil oldu. Şuanda bir problemimiz yok. Rakip iç sahada oynuyor koşup mücadele eden genç bir ekip. Belki ligde şuan istedikleri konumda değiller. Onlarda muhtemelen rahatlamak isteyeceklerdir. Futbolda herkesin amacı kazanmaktır ama biz kendimize bakıyoruz. Bizim amacımız belli. İnşallah o amaç için bu engelleri hep birlikte aşarız” dedi.
“3 PUANI ALIP GELECEĞİZ”
Fethiyespor’un golcü oyuncusu Nurettin Çakır, “Gümüşhane maçına hazırlandığımız gibi Ceyhan maçına da hazırlandık. İnşallah oradan istediğimiz 3 puanı alıp geleceğiz. Şampiyonluk ve hedefimiz için her hafta adım adım bütün maçlara odaklanıyoruz. Zaten sezon başından beri çalışıyoruz. Umarım dediğim gibi her hafta yolumuza 3 puanla devam edeceğiz. Ceyhan da bizim için çok önemli bir deplasman… Oraya da gerekli şekilde hazırlandık. Fethiye’ye 3 puanı alıp dönmek istiyoruz. İçeride inanılmaz bir aile ortamı var. Bunda en başta hocamızın sezonun başından beri her gün üstüne bastığı bir durum… Arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin, aile ortamının bize başarıyı getireceğine inandırdı. Bunu bize defalarca söyledi. Bizde içeride arkadaşlarımızla birlikte bu konuda gerçekten önemli bir yere vardığımızı düşünüyorum. Ailemizin burada olmadığını düşünürsek bu durumun bize ekstra motivasyon sağladığını söyleyebilirim. Her şey yolunda çok iyi bir ortamımız var” diye konuştu.  
“BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRİYOR”
Fethiyespor defans oyuncusu Erdinç Karakaş, “Biz maç maç düşünüyoruz. Gümüşhane’yi farklı bir skorla geçtik. Dediğim gibi her maçı özel düşünüyoruz. Ceyhanspor da bunlardan biri, herkesi rakibimiz olarak görüyoruz. İnşallah oradan da galip gelerek tekrardan içeride Tepecik maçına iyi bir şekilde hazırlanıp o maçı da geçmek istiyoruz. Benim uzun zamandan sonra önem verdiğim şeyler takım içi arkadaşlık, birliktelik başarıyı getiriyor. İstediğin kadar iyi takım ol içeride arkadaş olamazsan, birlik olamazsan başarı gelmiyor. Uzun yıllardır oynuyorum, uzun zamandır ilk defa arkadaşlığı iyi olan takımda oynuyorum. O yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum. İnşallah sonu da güzel olur bu arkadaşlığı pekiştiririz. Hep beraber şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti
Lider 3 puan için Adana'ya gitti

Bakmadan Geçme