LH Fethiye Belediyespor'dan muhteşem geri dönüş 78-72

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıktı. 2. haftada İzmir temsilcisi Petkimspor'u ağırlayan LH Fethiye Belediyespor, taraftar desteği ile maçın son periyodunda muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve salonundan 78-72 galip ayrıldı.

  • 1200
LH Fethiye Belediyespor'dan muhteşem geri dönüş 78-72
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Tunçtan Durmuşcan yönetirken, yardımcılıklarını Yiğit Emre Şimşek ve Mete Onur Sönmez yaptı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor; ErickNeal, Talat Altunbey, Mert Gizir ve Sercan Ergin beşi ile çıkarken konuk Petkimspor ise MarvinJones, PatrickRembert, Hakan Yapar, Şahin Ekmen ve Recep Doğrusöz beşi ile parkedeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan Petkimspor, PatrickRembert’ın sayıları ile ilk 5 dakikayı 14-8 önde geçti. İlk çeyrek 30-14 Petkimspor üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyot ise karşılıklı basketlere sahne oldu. Her iki takımda hücumda etkili olurken, devre 50-34 Petkimspor üstünlüğü ile geçildi. 
3. periyotta temposunu koruyan Petkimspor, ilk 5 dakikayı 55-44 önde geçti. Bu çeyrek de 61-53 konuk takım önde kapattı. Son çeyrekte hem savunmada hem de hücumda etkinliğini arttıran LH Fethiye Belediyespor, ErickNeal, Utku Yücedağ, Sercan Ergin’in yanı sıra benchten gelen NicholasWard’ın sayıları farkı eritti. Salonda bulunan taraftarın desteği ile temsilcimiz son 4 dakikalık süreçte farkı açtı salondan 78-72 galip ayrıldı. LH Fethiye Belediyespor’daErickNeal 21 sayı 10 ribaund 15 asistlik performansıyla galibiyette önemli rol oynarken; Utku Yücedağ 20 sayı 12 ribaund, NicholasWard 16 sayı ve Sercan Ergin de 15 sayı ile galibiyetin mimarı oldular. Petkimspor’daPatrickRembert’ın 23 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bu galibiyetle 3. sıraya yerleşti. Türkiye Basketbol Ligi’nde Merkez Efendi Belediyesi lider durumda bulunurken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 2. sırada… Ligde mağlubiyeti bulunmayan diğer bir takım Yalovaspor ise puan cetvelinin 4. sırasında. Temsilcimiz 3. hafta maçında 26 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 10. sırada bulunan Konyaspor ile karşılaşacak. 


 

Bakmadan Geçme