LH Fethiye Belediyespor zorlu virajda

Sadece Muğla'nın değil, tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ilk yarının sonuna yaklaşılırken zor bir dönemece giriyor.

  • 791
LH Fethiye Belediyespor zorlu virajda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu hafta sonu Ankara'da Türk Telekom deplasmanına çıkan yeşil lacivertli ekip, hemen 3 gün sonra erteleme maçında yine deplasmanda Empera Halı Gaziantep ile oynayacak.

İLK YARI 3 OCAK’TA SONA ERİYOR 
Fethiye temsilcisi, Ankara ve Gaziantep'ten döndükten sonra 20 Aralık Pazar günü Fethiye’de Bahçeşehir Koleji’ni misafir edecek. Bir hafta sonra ligde kalma yolundaki en büyük rakiplerinden biri olan Büyükçekmece'ye konuk olacak Fethiye ekibi ilk yarıyı 3 Ocak 2021 günü kendi evinde oynayacağı HDI Sigorta Afyon Belediyesi maçıyla kapatacak.

5 GALİBİYETE DAHA İHTİYACIMIZ VAR
Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş yaptığı değerlendirmede, "Hiç kimsenin tahmin etmediği bir şekilde Galatasaray, Beşiktaş ve Aliağa Petkim'i yenmeyi başardık. Fethiye'nin öz evladı olan hocamızdan gayet memnunuz. Oyuncularımız ve hocamız Alkım Ay, pandemi koşullarında kendilerine sunabildiğimiz kısıtlı imkânlarla çok iyi işler çıkarıyorlar. Hocamızın taleplerine göre takımımızı takviye ederek yolumuza devam edeceğiz" dedi. (FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme