LH Fethiye Belediyespor kritik virajda

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 13. hafta karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek. İstanbul temsilcisi son 6 maçından mağlubiyetle ayrılırken, 16 puanla 11. sırada bulunuyor. Temsilcimiz ise 15 puanla 15. sırada yer alıyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor - Bahçeşehir Koleji maçı saat 15.15'te Beşkaza Spor Salonu'nda oynanacak.

  • 845
LH Fethiye Belediyespor kritik virajda
TAKİP ET Google News ile Takip Et


LH Fethiye Belediyespor’un yakasını ise şanssızlıklar bırakmıyor. Daha önce Doğukan Sönmez ve Tufan Önen sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattılar. Bu oyuncularla karşılıklı anlaşılarak, sözleşmeleri feshedilmişti. Gaziantep maçının ilk çeyreğinde, Erick Neal pota altındaki bir mücadele sırasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un oyuncusu Abu ile çarpıştı. Dizinde bir esneme meydana geldiği tespit edilen Neal, Fethiye’ye gelir gelmez Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde MR’ı çekildi. MR sonucuna göre başarılı oyuncunun en az 4 hafta takımdan uzak kalacağı bildirildi. Erick Neal’in 4 hafta sonra tekrar MR’ı çekilecek ve durumu o zaman belli olacak. Bu ilk 4 hafta boyunca ayağının üstüne basması yasak olduğu öğrenildi. 

Bahçesehir’in de ligde durumu hiç parlak değil. Ligdeki son 6 maçını kaybetti. Her iki takım için de çok önemli maç. Bahçeşehir Koleji, 7DAYS Eurocup A Grubu son maçında Reyer Venezia'yı 108-74 yendi. Grupta 2 galibiyet elde eden Bahçeşehir Koleji turnuvadan elendi. Öte yandan Bahçeşehir Koleji, Fenerbahçe’ye 150 bin dolar bonservis karşılığında gönderdiği Alex Perez’in yerini Fransa Jeep Elite Pro A’nın asist kralı Shannon Evans ile doldurdu. Evans’ın yarın oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor. (Fatih Dereli) 


 

Bakmadan Geçme