LH Fethiye Belediyespor kıl payı galibiyeti kaçırdı 71-68

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda Galatasaray'a 71-68 mağlup oldu.

  • 632
LH Fethiye Belediyespor kıl payı galibiyeti kaçırdı 71-68
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üçüncü periyotta farkı azaltan LH Fethiye Belediyespor, karşılaşmanın son anlarında beraberliği yakalamasına rağmen; Galatasaray mücadeleden 3 sayı farkla galip ayrıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Fatih Arslanoğlu yönetirken; yardımcılıklarını Ziya Özorhon ve Orhan Çağrı Hekimoğlu yaptı.

Galatasaray karşılaşmaya George Hamilton, Travis Trice, Brock Motum, Amile Jefferson ve Göksenin Köksal ilk beşi ile çıktı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise Robert Johnson, Barış Hersek, Elgin Cook, Darion Atkins ve Branden Frazier ilk beşi ile parkedeki yerini aldı.

İlk periyodu ev sahibi takım 27-15 önde bitirdi. İkinci periyotta karşılıklı basketlerle geçilirken; soyunma odasına Galatasaray 43-32 önde gitti.

Üçüncü periyotta Fethiye temsilcisi farkı azalttı. Galatasaray bu çeyreği de 56-50 önde bitirdi. Final periyodunun son dakikalarında LH Fethiye Belediyespor beraberliği yakalasa da sarı kırmızılılar sahadan 71-68 galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray' da 18 sayı atan Amile Jefferson ve 17 sayı kaydeden Travis Trice galibiyette önemli rol oynadı.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da ise Robert Johnson 18, Branden Frazier 15 ve Darion Atkins 10 sayı ile oynadılar.

Bakmadan Geçme