LH Fethiye Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor

ING Basketbol Süper Ligin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyepor kadrosunu Brenden Frazier ve Elgin Cook'un ardından forvet oyuncusu Polat Kaya ve pivot Abdulmalik Abu ile güçlendirdi.

  • 620
LH Fethiye Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekibi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, transferlerini sürdürüyor. Fethiye temsilcisi Polat Kaya’yı renklerine bağlarken, ABD’li Abdulmalik Abu ile de anlaşma sağladı. Her iki sporcu sağlık kontrollerinden geçerken, Polat Kaya, Cumartesi günü oynanacak Bursaspor Frutti Extra maçı antrenmanına katıldı. Amerikalılar Brenden Frazier ve Elgin Cook’un antrenman performansı teknik heyet ile yönetimi ümitlendirdi. LH Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Kısa forvet pozisyonunda 3 numara forma giyen, 34 yaşındaki, 1.97 boyundaki Polat Kaya, başarı için Beşkaza sloganıyla takımımıza katıldı. Polat Kaya geçen sezon Süper Lig takımlarından Türk Telekom’da oynuyordu” dedi. 

Polat Kaya’nın oynadığı takımlar hakkında bilgi veren Topateş, “Oyuncumuz profesyonel kariyerine 6 yıl boyunca altyapısında oynadığı Darüşşafaka takımında başladı. 2004-2005 sezonunda Bandırma BK basketbol takımına transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyespor, TED Ankara Kolejliler SK, Petkim SK, Trabzonspor BK, Acıbadem Üniversitesi SK takımlarında oynamıştır. 2017-2018 sezonunda Türk Telekom takımı ile anlaşan Polat, son 3 yıldır bu ekibin formasını giydi” ifadelerini kullandı. 

Abdulmalik Abu hakkında da kısa açıklama yapan Genel Sekreter Yavuz Topateş, 25 yaşındaki pivot oyuncusunun takımdaki önemli bir boşluğu dolduracağını belirterek; ekibe önemli katkı sağlayacağını vurguladı. 


 

LH Fethiye Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor
LH Fethiye Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor

Bakmadan Geçme