LH FETHİYE BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'a, Beşiktaş maçı öncesi moral yemeği tertip edildi. Dernek yöneticileri ve üyeleri bu önemli karşılaşmada Fethiye temsilcisini destekleyeceklerini belirttiler.

  • 916
LH FETHİYE BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Denizatı Restoran’da gerçekleşen programa Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, dernek yöneticileri, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcular katıldı. Dernek üyeleri LH Fethiye Belediyespor Kaptanı Tufan Önen’e çiçek takdim ettiler. 

Denizatı Restoran Sahibi Mehmet Özdemir yaptığı açıklamada, “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımımıza bir moral yemeği tertip ettik. Onları ağırladığımız için çok mutluyuz. Pazar günü inşallah Beşiktaş’ımızı yeneriz ve puanımızı arttırırız. Galatasaray’ı yendik sıra Beşiktaş’ta. Ben kazanacağımıza eminim. Beşiktaşlıyız ama önce Fethiyeliyiz” diye konuştu. 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları yaptığı konuşmada, “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Beşiktaş maçında yaşadığımız ilçemizin takımını destekleyeceğiz” dedi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak da “Bu hafta önemli bir maçımız var. Beşiktaş ile kendi sahamızda oynayacağız. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yönetimi bizi bu akşam ağırlıyor. Nazik davetleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu maçta kalben bizi ağırlayacaklarını düşünüyorum. Takım olarak kazanmamız gereken bir maç” şeklinde ifadeler kullandı. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat konuşmasında, “Bugün güzel bir gün… Hem Cumhuriyet Bayramımız hem de Mevlit Kandilimiz. Cumhuriyet Bayramımızı ve Mevlit Kandilimizi tebrik ediyorum. Sporun güzelliği işte budur. Bunu şu anda hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah hafta sonu güzel bir maç olacak. Yemeği organize eden Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


 

LH FETHİYE BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ
LH FETHİYE BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ
LH FETHİYE BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ

Bakmadan Geçme