LH Fethiye Belediyespor 24 Günde 6 Maç Oynayacak

Sadece Fethiye ile Muğla'nın değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, fikstür bakımından sıkışık bir döneme giriyor.

  • 710
LH Fethiye Belediyespor 24 Günde 6 Maç Oynayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de şu ana kadar oynadığı 8 maçta Galatasaray, Beşiktaş ve Petkim'i yenmeyi başaran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, milli maç arasının ardından, Aralık ayı içinde 24 günde toplam 6 maç oynayacak.

2 Aralık Çarşamba günü, Bursa'da, Türk basketbolunun önemli takımlarından Tofaş'a konuk olacak olan Fethiye temsilcisi, bu maçtan sadece 3 gün sonra, 5 Aralık Cumartesi günü Fethiye'de, yine Türk basketbolunun önemli camialarından Darüşşafaka’yı ağırlayacak. 
Ligde halen 13. sırada bulunan LH Fethiye Belediyespor, 5 Aralık'taki Darüşşafaka Tekfen maçının ardından ara vermeden, Ankara'da oynayacağı Türk Telekom müsabakasının hazırlıklarına başlayacak. Türk Telekom - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçı 13 Aralık Pazar günü, Ankara'da oynanacak.

 Ankara'daki Telekom maçından sonra Fethiye'ye dönmeyecek olan LH Fethiye Belediyespor erteleme maçı için ligdeki en uzak deplasmanı olan Gaziantep'e uçacak. Rakip takımdaki Covid vakaları nedeniyle daha önce ertelenen Empera Halı Gaziantep müsabakası 16 Aralık Çarşamba akşamı oynanacak. 
LH Fethiye Belediyespor ligin ilk yarısını 20 Aralık Pazar günü oynayacağı Bahçeşehir Koleji, Büyükçekmece ve HDI Afyon Belediyesi maçlarıyla tamamlayacak. ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısı 3 Ocak 2021 tarihinde sona erecek.

LH Fethiye Belediyespor'un tüm maçları yayıncı kuruluş Tivibu tarafından naklen yayınlanıyor.
 

Bakmadan Geçme