Leyla İnanır gençleri geleceğe hazırlıyor

Güzellik, cilt bakımı, makyaj ve daha birçok konuda sayısız uzman yetiştiren Leyla İnanır Eğitim Kurumları, Fethiye'deki eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin, 'Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı Meslek Eğitim Kursları ülke genelinde İstanbul, Ankara, Antalya ve Fethiye şubeleri ile profesyonel güzellik uzmanları yetiştiren bir eğitim kurumu. Eğitim kurumlarımız 1990 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Ustalık Belgesi çıkışlı uzmanlar yetiştiriyoruz' dedi.

  • 2601
Leyla İnanır gençleri geleceğe hazırlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye’de skinolojist uzmanı yetiştiren tek eğitim kurumu olan Leyla İnanır Eğitim Kurumları, deneyimli eğitmen kadrosu ile gençleri meslek hayatına hazırlamayı sürdürüyor. Eğitimlerini tamamlayan tüm kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, yurtdışında da geçerli olan bir sertifika sunan MEB Özel Fethiye Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı ve Meslek Kursu’nun amacı; konusunda profesyonel uzmanlar yetiştirmek. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı programlar içerisinde güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, zayıflama, profesyonel ve kalıcı makyaj, manikür-pedikür, masaj ile lazer eğitimleri veriliyor. Bunun yanında Türkiye’de skinolojist yetiştiren tek eğitim kurumu olan merkezde; güzellik sektörünü ilgilendiren tüm eğitim programlarının kurum sertifikası altında öğrencilerimize sunulduğu belirtildi.

KURSİYERLER UZMAN ESTETİSYEN OLARAK MEZUN OLUYOR 
Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin yaptığı açıklamada, “Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı Meslek Eğitim Kursları; ülke genelinde İstanbul, Ankara, Antalya ve Fethiye şubeleri ile profesyonel güzellik uzmanları yetiştiren bir eğitim kurumu. Eğitim kurumlarımız 1990 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Ustalık Belgesi çıkışlı uzmanlar yetiştiriyoruz. Eğitim programımız içinde güzellik uzmanlığı, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj, zayıflama, epilasyon, masaj, manikür-pedikür yer almaktadır. Kursiyerlerimiz teori ve uygulama şeklinde eğitimlerini devam ettiriyorlar. Eğitimlerimiz 5,5-6 ay sürmektedir. Bunun sonunda da öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınava giriyorlar ve kurumumuzdan Uzman Estetisyen olarak mezun olmaktadırlar” dedi. 

SON TEKNOLOJİYİ YAKINDA TAKİP EDİYORUZ
Eğitimlerde dikkat edilen hususlar hakkında bilgiler aktaran İşletme Sahibi Filiz Özgültekin, “Kurum olarak bizim farkımız, eğitim kadrosu anlamında ilk olarak kendimize yatırım yapıyoruz. Son teknoloji ve bilgileri takip ediyoruz. Çok güzel bir sloganımız var, başkalarının bilmediğini biliyoruz. Eğitmenlerimizin hepsi, birden fazla yabancı dil konuşuyor. Dış basını da çok rahat takip edip, güncel bilgileri kursiyerlerimizle paylaşıyoruz. Kursiyerlerimizi, bu işi tam olarak yapabildiklerine inandığımız zaman mezun ediyoruz. Eğitim kurumu ve salon olmamızın bir avantajı da öğrencilerimizin, pratik olarak uzmanlarımızdan bilgileri anında öğreniyor olmaları. Aynı zamanda öğrencilerimiz için çok iyi bir staj yeri” ifadelerini kullandı. 

ÖĞRENİLEN HER MESLEK ALTIN BİLEZİKTİR 
Açıklamasını sürdüren Özgültekin, “Güzellik Uzmanlığı sadece kadınlara hitap eden bir meslek gibi görünüyor. Günümüzde artık erkekler de bakıma önem verdiği için, bu bakımın bir erkek tarafından yapılmasını tercih ediyorlar. Erkek öğrencilere de Güzellik Uzmanlığı eğitimi veriyoruz. Fakat kadınlarla farklı zamanlarda… Onların modelleri de ya erkek oluyor ya da bir aile yakını. Öte yandan Leyla İnanır kurumları, Dr. Baumann ürünlerinin Türkiye distribütörü. Eğitimlerimizde de Dr. Baumann ürünlerini kullanıyoruz. Biyonom yani içerisinde kimyasal, alkol ve parfüm yok. Tamamen cilt ile özdeş birebir içeriklerden meydana gelmektedir. FRT TV ekranlarında yayınlanan ‘Filiz ile Güzellik’ programı, Cumartesi günleri saat 20.00’da… Bizim için çok güzel ve eğlenceli. Umarım izleyicilerimize güzel bilgiler sunuyoruzdur. Çünkü biz bir eğitim kurumu ve eğitmeniz. Bizim görevimiz sektörümüz hakkında doğru bilgiler aktarmak. Öğrenilen her meslek altın bir bileziktir ve herkesin kolunda birden fazla altın bilezik olmalı diye düşünüyorum” diye konuştu.  


 

Bakmadan Geçme