Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de

Güzellik, cilt bakımı, makyaj ve daha birçok konuda sayısız uzman yetiştiren Leyla İnanır Eğitim Kurumları, Fethiye'deki eğitim çalışmalarına başladı. Türkiye'de skinolojist uzmanı yetiştiren tek eğitim kurumu olan Leyla İnanır Eğitim Kurumları, deneyimli eğitmen kadrosu ile gençleri meslek hayatına hazırlıyor.

  • 6096
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Eğitimlerini tamamlayan tüm kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, yurtdışında da geçerli olan bir sertifika sunan MEB Özel Fethiye Leyla İnanır Güzellik Uzmanlığı ve Meslek Kursu’nun amacı; konusunda profesyonel uzmanlar yetiştirmek. Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı programlarımız içerisinde güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, zayıflama, profesyonel ve kalıcı makyaj, manikür-pedikür, masaj ile lazer eğitimleri veriliyor. Bunun yanında Türkiye’de skinolojist yetiştiren tek eğitim kurumu olan merkezde; güzellik sektörünü ilgilendiren tüm eğitim programlarının kurum sertifikası altında öğrencilerimize sunulduğu belirtildi. 

GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜ İLGİLENDİREN EĞİTİM PROGRAMLARI

Dr. Baumann by Leyla İnanır Fethiye Şubesi İşletme Sahibi Filiz Özgültekin yaptığı açıklamada, “19 yıldır bu sektörün içerisindeyim. 17 yıl yurtdışında farklı ülkelerde bulundum. 6 yıl önce Türkiye’ye geldim. Leyla İnanır eğitim kurumlarında danışman ve eğitmen olarak çalıştım. Daha sonra Leyla İnanır ismi ile Fethiye’ye gelmeye karar verdim. 5 yabancı dil bilen, uzun yıllar yurtdışında kalmış biri olarak; Fethiye’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara yardımcı olabilmek için Fethiye’yi tercih ettim. Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı programlarımız içerisinde güzellik uzmanlığı, cilt bakımı, zayıflama, profesyonel ve kalıcı makyaj, manikür-pedikür, masaj ile lazer eğitimleri verilmektedir. Bunun yanında Leyla İnanır Eğitim Kurumları olarak Türkiye’de skinolojist yetiştiren tek eğitim kurumuyuz. Bunun yanında renk ve stil danışmanlığımız var. Makyajda ikinci ve üçüncü seviye eğitimlerimiz var. Diğer güzellik sektörünü ilgilendiren tüm eğitim programları, kurum sertifikası altında öğrencilerimize sunuyoruz” dedi.

EN BÜYÜK FARKIMIZ KURUMSALLIK

Açıklamasını sürdüren Özgültekin, “Sertifika alan kursiyerler kendi işletmelerini açabilirler. Güzellik merkezlerinde veya dermatologların yanında çalışabilirler. Eğitmen olmak isteyenler de eğitmenlik yapabilir. Yurtdışında ise bu belgenin denkliğini alarak, orada da aynı şekilde çalışabilirler. Bizim öğrencilerimizle asıl birlikteliğimiz iş dünyasına atıldıktan sonra başlıyor. Kendi işyerini açmak isteyenlerin her zaman yanındayız. Cihaz temini, dekorasyon ve personel seçimi konularında… Leyla İnanır Eğitim Kurumları, 46 yıllık bir geçmişe sahip, kurumsal bir firma. Buradan eğitim alan bir kişi, uzman olarak çıkar. Profesyonel anlamda işini öğrenerek bizden mezun olur. Leyla İnanır’dan eğitim alan kişilere kapılar her zaman açılır. Bizim bir portalımız var. Uzman arayan kişiler bu portala mesaj bırakıyorlar, bizler de kursiyerlerimizi yönlendiriyoruz. Aynı zamanda güzellik merkeziyiz. Okul kısmında eğitim alanlar, burada staj yapma imkanına sahip oluyor. Diğer bir özelliğimiz mezun olan öğrencimizin eğer eksikleri varsa, kursu bitirmiş dahi olsa ücretsiz olarak derslere katılabilir” ifadelerini kullandı.

KISA SÜREDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİLER

Kursiyerlerden Hatice Alagöz, “Eğitimlerimiz çok iyi gidiyor. Kısa sürede çok şey öğrendik. Bu aile içerisinde olduğum için çok mutluyum” derken; Birgül Gönen de “Cilt bakımı ve lazerin içeriğini öğrenebilmek amacıyla kurslara katılıyorum. Araştırmalarım sonucunda Leyla İnanır Eğitim kurumları ile tanıştım. Amacım ileride güzellik uzmanı olmak” şeklinde konuştu.

Profesyonel makyaj eğitimi alan Elif Nur Avcı, “Eğitimlerimiz çok iyi gidiyor. Beklediğimden daha iyi eğitim alıyoruz. Bu konu üzerinde daha çok birçok araştırmam oldu. Sevdiğim bir mesleği öğrenmek için buradayım.” dedi. Estetisyen olarak çalışan Ayşe Aybey, “Buraya tavsiyeler üzerine geldim. Profesyonel makyaj ve zayıflama programındayım. Doğru işi yapabilmek için doğru yerdeyim diye konuştu.

Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de
Leyla İnanır Eğitim Kurumları Fethiye'de

Bakmadan Geçme