Levent Eriş'ten Çok İddialı Açıklamalar - GÖRÜNTÜLÜ

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş 'Bu takıma destek verin, Şampiyon Olacağız' dedi

  • 3927
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Levent Eriş'ten Çok İddialı Açıklamalar - GÖRÜNTÜLÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LEVENT ERİŞ “DESTEK VERİN BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK”

(açıklamanın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz)

2.LİG Kırmızı Grupta Mücadele eden Fethiyespor’un ilk hafta Şanlıurfaspordeplesmanında 2-1 mağlup olması camiada hayal kırıklığı yaşatırken Teknik Direktör Levent Eriş iddialı açıklamalarda bulundu. Eriş “Fethiye’nin dinamikleri destek versin, Fethiye’nin bugüne kadarki en iyi kadrolarından birisini kurduk. Söylediğimizin arkasındayız şampiyon olacağız” dedi. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2-1 mağlup oldukları Şanlıurfaspordeplasmanını değerlendirdi. Eriş  “Geçtiğimiz müsabakada bu liglerin sezon başına başlarken şampiyonluk kadrosunu neredeyse bizim 4 katımız misliyle bir para harcayan bir takıma karşı oynadık. Tabi ki her takımın şampiyonluk söylemini bunu söylerken ağızdan çıktığı gibi kolay söyleniyor. Biz Şanlıurfaspor maçını analiz etmeye kalktığımızda 1-0 gibi öne geçmenin çok ciddi bir avantajını yakaladık ve bunu yakalarken de ilk devre gerçekten bizim takımımıza uygun, son derece başarılı, son derece dirayetli, savunma güvenliğini de  hücuma geçişleri de çok başarılı yaptığımızı düşündüğüm ilk 45 dakikaydı ve bu süreç bizim tam istediğimiz gibi geçti.Rakibe pozisyon vermeden, 2. bölgede karşılayarak, istediğimiz skoru yakalayıp, ardından 2'yi,3'ü yapabilecek bir konum yakalamışken, maalesef ilk devrede skoru attıramayışımızdan dolayı rakibin  galibiyetiyle bitmesine sebebiyet verdik” dedi.

“FUTBOL SAHADA OYNANMALI”

Şanlıurfa’da yaşanan gerginliklere de değinen Eriş “Özellikle isim belirterek söylüyorum. Rakip takımın oyuncularından Fevzi Özkan diye bir futbolcu ve özellikle bir kaç isim daha son derece bizim oyuncularımıza tahrik edici, hakaret edici, rahatsız edici hareketler sergilenmesine sebebiyet vermiştir. Bunlara dönüp bir futbol adamı olarak futbol oyununun sahada oynanması gerektiğini ifade ederim. Onun dışındaki kalan bölümlerde bir oyuncunun ahlaksızca, saygısızca futbolcu kardeşlerime, beraber emek verdiği arkadaşlarına hakaret etmesi bana çok da normal gelmiyor. Maalesef ki maçtan sonra televizyon karşısına geçip Sayın meslektaşımın ifadeleri çok çelişkili. Orada  oyuncusuyla ilgili yaptığı saygısızlıktan özür dileyip de ayrıca yönetim kurulumuzdan da özür dileyip de sonrasında demeç verip de 'oyuncumu tahrik etti, aslında tahrik edilen benim oyuncumdu' demesi gerçekten çok çelişkili bir durum. Bu konudan dolayı çok üzgünüm. Ama yönetim kurulundan bir tane insanın bize yaptığı en ufak bir saygısızlık yok. Bu konuda yönetim kurulunun göstermiş olduğu saygıdan dolayı en ufacık bir söylem söz konusu bile olamaz ama söylediğim kişilerden hakikaten futbol adına bir kez daha üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN DESTEK VERİN”

Levent Eriş yaşanan sıkıntılara da değindi. Eriş “Ümit ediyorum ki ne kadar iyi bir kadro kurduğumuzu sanırım bu hafta cumartesi günü herkes yine çok net bir şekilde görecek. Ama ben Urfaspor maçında gösterdikleri müsabakadan dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şimdi tabi ki şampiyonluk dedim ya ağızdan çıktığı gibi çok kolay söyleniyor ama gerçekleşmesi bir o kadar kolay değil. Bunun için çok mücadeleler gerekiyor. Sezonun başında bize takım kurulamaz dediklerinde biz şuanda ortaya çıkardığımız 28 kişilik bir kadro belkide Fethiye kadrolarından en iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum. Bize bu anlamda büyük destek veren Mustafa Ferizcan’a çok teşekkür ederim. Yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bizim arkamızda bize ciddi anlamda büyük destek veren Behçet bey var bu konuda da hakikatten kendisine büyük hayranlık duyduğumu bulduğum her fırsatta dile getiriyorum. Lakin şunu herkes bilmeli ki eğer siz şampiyonluğa oynuyorsanız ilçenin bütün dinamikleri ayağa kalkmalı şimdi biz şampiyonluğa soyunduk ve sözümün arkasındayım ben bunu geçen sene söylerken küme düşmenin en büyük adayıydık. Biz bu sene lig te kalacağız ama seneye de şampiyon olacağız söyledikleri sözlerin arkasında durmayı seven ve bunu gerçekleştiren bir kesimiz. Allah’ımıza hamdolsun Allah bize her zaman yardım etmiştir. Yine söylüyorum bu takım şampiyon olacak lakin herkesten büyük bir destek beklediğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum biz şampiyonluğa oynuyoruz diyen 15 takımdan daha az para harcayan ekonomik sıkıntısını en içten yaşayan bir takımız Bu ekonomik sıkıntıyı bugüne kadar hiç dile getirmeyen kulübümüzün itibarını kimseye sarsılmayacak şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Ama şu bilinmeli ki bu oyuncu kadrosu buraya şampiyon olmaya geldi.Bizler buraya şampiyon olmaya geldik.  Bu konuda Fethiye halkının daha duyarlı olmasını Fethiye de iş yapan insanların daha duyarlı olmasını ve bu kulübe daha fazla destek çıkmasını sağlaması gerektiğini bir ke daha hatırlatmak istiyorum. Çünkü bizim buna ihtiyacımız biz şuanda ekonomik sıkıntılarla boğuşan kulübümüze aldığımız o kadar oyuncuya bugüne kadar hiç sesini çıkarmayan oyuncu kadrosuna sahibiz. Ben hayatım boyunca inanmadığım doğru bilmediğim hiçbir şeyi söylemedim. O yüzden bu kadronun gerçekten çok kaliteli bir kadro olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezon bitiminde herkes bu takımın nerde olduğunu görecek ama yine de son sözümü söylüyorum. Şehrin bütün ileri gelenleri şehirde emek veren bütün dostlarımız mülke amirlerimiz herkes lütfen bu kulübe destek vermeyi esirgemesinler. Bu kulübün ekonomik sıkıntılardan kurtulması için herkesin birlik ve beraberlik içerisinde kulübe destek vermesini bekliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme