Lacivert Beyazlılar Antalya Kampında

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ligin ilk yarısına 43 puanla lider olarak girdi. Lacivert beyazlılar İkinci devre hazırlıklarına Antalya'da devam edecekler.

  • 672
Lacivert Beyazlılar Antalya Kampında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde 43 puanla lider olarak bitiren Fethiyespor ikinci devre hazırlıkları için sabah saatlerinde Antalya’ya hareket etti. İlk devrede yakaladığı seriyi ikinci devrede de devam ettirmek isteyen lacivert beyazlılar 10 gün sürecek kamp boyunca en iyi şekilde hazırlanarak, sezon sonunda şampiyon olmak istiyor.
Antalya kampına hareket öncesi Kanal FRT mikrofonlarına kısa bir açıklama da bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Fethiye’deki 4 günlük çalışmamızı bitirdik. Devre arası hazırlıklarına Antalya’da devam edeceğiz. 10 günlük bir Antalya kampımız var. İnşallah sağlıklı bir şekilde çalışıp, Kırıkkale maçına hazırlık için geri döneceğiz” dedi.
Nurettin ise, “Yaklaşık 2-3 gündür Fethiye’de çalışıyorduk. Şimdi 10 günlük bir Antalya kampımız var. İyi şekilde çalışıp, ikinci yarıya hazır halde girmek istiyoruz. İlk yarıda iyi bir serimiz vardı. İkinci yarıda da bunu sürdürüp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme