Laçin'den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Kadınların AK Parti İktidarında hem siyasi, hem bürokrasi, iş ve sosyal hayattaki varlığında ciddi mesafe katettiğini söyledi.

  • 27
Laçin'den Kadınlar Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Laçin'den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin yaptığı açıklamada "Toplumda ve ekonomik yaşamda, çalışma hayatının ön sıralarında, her sektördeki başarıları ile kendilerinden söz ettiren tüm kadınlarımızla gurur duyuyoruz ve kadınlarımızın, sosyal ve kültürel alanda elde ettiği başarılarını takdir ediyoruz" dedi.  

Laçin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kuruluşundan günümüze kadar gerek sosyal politikalarda gerekse son yıllarda hayata geçirilen yasal düzenlemeler sonucu kadınlarımız, özellikle eğitimden iş dünyasına, siyasetten kültür ve sanata kadar her alanda daha da aktif olarak önemli başarılara imza atıp ülkemizin ekonomik ve sosyal alanda daha fazla büyümesine katkı sağlamışlardır.
Kadınlarımıza sunulan her fırsatın, toplumların güçlenmesinde, kalkınmasında ve geleceğe daha sağlıklı adımlar atılmasında sağlayacağı fayda görmezden gelinemez”  

Laçin'den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Muğla  İl Başkanı Laçin, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadınlarımız için yapılması gereken her türlü olumlu, pozitif katkının yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. 8 Mart, kadınların hak, adalet, emek ve özgürlük mücadelesinin, sembol tarihlerindendir. kadınlar hak, adalet ve özgürlük mücadelelerinin sembolü olarak tek gün 8 Martta sığdırılamaz. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum prensipleri ile hareket ederek, geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz.

Laçin'den Kadınlar Günü Mesajı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının Aile Yılı olarak ilan edilmiş olması, ailenin temel direği olan kadınlarımız için ayrı önem kazanmaktadır.  

Kadınlarımız hem siyasi, hem bürokrasi, iş ve sosyal hayattaki varlığında AK Parti iktidarında ciddi mesafe katetmiştir” dedi.

Laçin, sözlerini şöyle tamamladı: ” Bu duygu ve düşüncelerle,  hayatın her alanında, üretime sundukları katkıları, bitmeyip günden güne artan  sevgileri, her zaman gayretli çabaları ve fedakârlıklarıyla ülkemize, Muğla’mıza renk veren, ilk öğretmenimiz annelerimiz, eşlerimiz, Sehit ve Gazi Annelerimizin, kızlarımızın, Goca Molalı gadın hemşerilerimizin,  Cennet Memleketimiz Muğla’mızda yaşayan değerli tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum”  
 

Bakmadan Geçme