Kuyucak, ''Vergi vermek kutsal görevimiz''

Fethiye'de 2018 yılı vergilendirme döneminde gelir vergisine göre Özen Luandry Çamaşır Yıkama Fabrikası sahibi Oğuz Kuyucak Fethiye'nin vergi rekortmeni oldu. Şu günlerde sanayi çarşısındaki Çamaşır Yıkama Fabrikasını Urantaş yanındaki yeni fabrikasına taşıma işlemi ile uğraşan vergi şampiyonu vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu belirtti.

  • 2542
Kuyucak, ''Vergi vermek kutsal görevimiz''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de son 5 yıldır vergi rekortmenliği sıralamasına giren Çamaşır Yıkama Fabrikası sahibi Oğuz Kuyucak 2.149.448.78 TL matrah, 742.717.07 TL tahakkuk ile Fethiye vergi rekortmeni oldu. Gelir vergisine göre Fethiye’de en çok vergiyi verecek olan Oğuz Kuyucak yeni fabrikasına taşınma işlemlerini sürdürürken ‘herkesin kazandığının vergisini verirse devlet halka hizmetini en iyi şekilde gerçekleştirecektir’ dedi. 26 altı yıldan bu yana baba mesleğini sürdüren ve adım adım büyüten Oğuz Kuyucak son 5 yıldır gelir vergisi rekortmenliğinde Fethiye’de ve Muğla’da en üstlerde yer alıyor. Muğla’da bu yıl yedinci, Fethiye’de birinci olan Oğuz Kuyucak her işletmenin vergisini en iyi şekilde vermesi gerektiğini ifade etti. 

HAYIRLI OLSUN
Fethiye'nin gelir vergisindeki rekortmeni Oğuz Kuyucak, son 5 yılda vergi rekortmenliğinde hep üst sıralarda yer aldığını belirterek; ''Bu yıl tekrar birinci oldum. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Halkımıza hizmet için buradayız. Elimizden geldiğince işletmemizi çalıştırmaya devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

VERGİ KUTSALDIR
Kuyucak, tüm mükelleflere rekortmenliğin çok iyi olduğunu belirtip; ''Vatanımız için vergilerimizi düzenli vermeliyiz. Vergi oldukça kutsaldır'' dedi.
 YENİ İŞ YERİMLE, VERGİLERİM ARTACAK 
Oğuz Kuyucak ‘Son 5 yılda vergi rekortmenliğinde üst sıralarda yer aldım. Bu yıl tekrar birinci oldum. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Halkımıza hizmet için buradayız. Elimizden geldiğince işletmemizi çalıştırmaya devam ediyoruz. 1993 yılında bu işe başladım. Baba mesleği… Asıl mesleğim pastacılık. Yaptığımızın işin iyi olduğunu düşünüyorum. Sonuçta vatanımıza vergi vermeye çalışıyoruz. İşimizle ve çalışanlarımızla övünüyoruz. Küçük sıkıntılarımız var bunları da aşabilirsek daha verimli oluruz. Gelecek dönemlerde daha da başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeni yerimize taşındık ve kuruluş aşamasındayız. Taşınma sürecimizi tamamladık. Yeni yerimizde daha kaliteli hizmet sunacağız. Bu vergilerimizin de artmasını sağlayacaktır. Daha fazla istihdam da sağlayıp, kurumsal bir işletme kurmak istiyoruz. Memleketimize faydalı olmak için gayret harcıyoruz. Herkes ayakta kalıp, iyi şeyler yapabilirse; vergilerimizi de düzgün ödersek bir sıkıntı yok. Ekonominin dalgalanmasına göre bu zamanda ayakta kalmak da biraz zor. Bunları da aşacağımıza inanıyorum. Bizi yıpratmak isteyenler var… Memleketimiz çok güzel. Dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz. Bu güzellikleri kıskananlar elbette ülkemizle uğraşacaklar. Bizler de bunlara göğüs gereceğiz. Ülkemizi en iyi şekilde savunacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız’ diye konuştu. 
 

Kuyucak, ''Vergi vermek kutsal görevimiz''
Kuyucak, ''Vergi vermek kutsal görevimiz''

Bakmadan Geçme