Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde! Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncuları Belli Oldu Mu?

2003 yılında seyirciyle buluşan Kurtlar Vadisi dizisi, daha sonraları Kurtlar Vadisi Pusu ile yayın hayatına devam etmiş ve ekranlara veda etmişti. Sosyal medyada Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı haberleri Netaci Şaşmaz tarafından duyurulmuştu.  Kurtlar Vadisi Kaos haberlerine en son noktayı Polat Alemdar rolüne can veren Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un dijital platformda yayınlanacağını söyleyerek noktayı koymuştu.

  • 4227
Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde! Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncuları Belli Oldu Mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KURTLAR VADİSİ KAOS’U ACUN KAPTI!
İddialara göre Kurtlar Vadisi Kaos, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak. Birçok dijital platform ile görüşme sağlayan Necati Şaşmaz’ın Acun Ilıcalı ile el sıkıştığı ve hatta oyuncu kadrosunun hazır olduğu magazin kulislerinde konuşulan iddialar arasında yer alıyor. 

HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK!
Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde hangi oyuncuların yer alacağı, dizinin hayranları tarafından büyük merak konusu oldu. Sır gibi saklanan dizinin oyuncu kadrosu ise Necati Şaşmaz tarafından netlik kazanmış durumda. Kurtlar Vadisi Pusu’nun devamı olacağı tahmin edilen dizide ise, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi oyuncuların yer alacağı iddia ediliyor. 

SON DAKİKA GOLÜ GELEBİLİR! 
Kurtlar Vadisi Kaos dizisi seyirciyle buluşmadan önce son dakika sürprizi yapabilir. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin en çok sevilen Memati karakterine can veren Gürkan Uygun yer alabilir. Kurtlar Vadisi hayranlarının Gürkan Uygun’u dizide görmeyi istemesi üzerine, Kurtlar Vadisi Kaos’un senaryosunun farklı olabileceği bir başka iddianın konusu.

Bakmadan Geçme