Kürekçilerden İlçe Başkanı Demir'e ziyaret

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı sporcuları, başarılarını paylaşmak için Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret etti. Sporcularımız, Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Sapanca'da yapılan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları'nda Fethiye'yi başarıyla temsil ettiler.

  • 518
Kürekçilerden İlçe Başkanı Demir'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret eden Fethiye Belediyespor Kürek Takımı sporcuları, başarılarını paylaştılar. Faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran genç sporcular, takımlarının yeniden ayağa kaldırılması adına Demir’den yardım istediler. İlçe Başkanı Demir, her zaman sporcuların yanında olduklarını belirterek; sorunun çözümü için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüşeceğini söyledi. 

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı sporcusu Sidar Akın yaptığı açıklamada, “Fethiye Belediyespor olarak Türkiye Şampiyonası’na katıldık. Önemli dereceler alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Başarımızı paylaşmak için CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret ettik” diye konuştu. 

Ziyarete teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Sporcularımız şampiyonadan başarılı sonuçlarla dönmüşler. Her birisi önemli başarılara imza atmışlar. Her zaman sporcularımızın yanındayız. İlerleyen dönemde güvenecekleri Fethiye Belediyesi ve CHP Fethiye İlçe Başkanlığı var. Elimizden geldiğince her olanağı sunmaya çalışacağız. Pazartesi günü belediye başkanımızla görüşüp, kürek takımımızı yeniden ayağa kaldıracağız. Antrenörümüzle de görüşüp, bu sorunu ortadan kaldırmaya hazırız” dedi.  


 

Bakmadan Geçme