KURBANLIK SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Fethiye'de hizmet veren Celep Ömer Kıl, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satışlarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Çalıca Mevkiinde bulunan satış yerinde kurbanlık hayvanların kesim hizmeti de verilecek.

  • 2772
KURBANLIK SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı dolayısıyla koyun, keçi ve dana satışlarının devam ettiğini kaydeden Celep Ömer Kıl, Yayla Boğalar Mahallesi’ndeki meralarda yetişen kurbanlıkların veteriner kontrolünde olduğunu ifade etti. Özenle yetiştirilen kurbanlıkları halkın beğenisine sunduklarını söyleyen Kıl, satış yerinde ayrıca kesim hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

 

Celep Ömer Kıl yaptığı açıklamada, “Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanlarımız Yayla Boğalar Mahallesi’ndeki meralarda yetişmektedir. Hepsi veteriner kontrolünden geçmektedir. Satış yerimizde ayrıyeten kesim hizmeti de vereceğiz. Yılların tecrübesi ile halkımıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Bizlere güvenen ve tercih eden halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kurbanlık satış yerinde alışveriş yapan Cahit Tahancı ve Bayram Erbay, “Yıllardan bu yana Celep Ömer Kıl’dan alışveriş yapıyoruz. Güvendiğimiz bir arkadaşımız. Kurbanlıkların hepsi veteriner kontrolünde. Etleri lezzetli olduğu için tercih ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Bakmadan Geçme