KUPA MAÇI 4 KASIM'DA

3. Lig 2 Grup'ta yer alan Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında, TFF 1. Lig takımlarından Altınordu ile karşılaşacak.

  • 699
KUPA MAÇI 4 KASIM'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lacivert beyazlılar kupa sınavı öncesinde ligde Perşembe günü Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak. Daha sonra 4 Kasım Çarşamba günü saat 15.00’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma ile Fethiyespor’u yoğun bir maç trafiği bekliyor. Hem ligde hem de kupada kazanarak iki kulvarda da yoluna devam etmek isteyen Fethiye temsilcisi, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. 

Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros, kupa maçında fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev vermesi bekleniyor. Toros, “İlk olarak lig maçında, İstanbul deplasmanında Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacağız. Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası maçında yine deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu ile oynayacağız. Devamında kendi evimizde Yomraspor’u ağırlayacağız. Yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. Elimizden gelen mücadeleyi gösterip, bu maçlardan en iyi sonuçları almaya gayret edeceğiz. Amacımız iki kulvarda da yolumuza devam etmek” dedi. 
 

Bakmadan Geçme