Kumpas İfşa Oldu

Ünlü yazar Yiğit Caner Ertoşi, ünlü oyuncu Can Yaman'a yapılmak istenen kumpası ifşa etti. Annesini ziyaret için geldiği Fethiye'de, Esra Erol'un evlilik programından tanıdığımız Pamuk Pars ile olayın iç yüzünü anlatan Yiğit Caner Ertoşi, 'Meyve veren ağaç her zaman olduğu gibi taşlanıyor fakat biz bu ağacın başında nöbet tutacağız' dedi.

  • 10731
Kumpas İfşa Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kitapları ile adından sıkça söz ettiren Altın Kalem Ödüllü Yazar Yiğit Caner Ertoşi, sosyal medya üzerinden oyuncu Can Yaman’a bir kumpas yapılacağını ileri sürdü. Ertoşi, bu konu hakkında 50 bin TL karşılığında yalancı şahitlik yapması istenen Pamuk Pars ile birlikte olayı FRT Televizyonu’na anlattı. Bu iddiayı ortaya atan kişinin ismi verilmezken; Yaman’a karşı yapılan çirkin olaya tepki gösterdiler. 
BİZ O AĞACIN BAŞINDA NÖBET TUTACAĞIZ
Yazar Yiğit Caner Ertoşi yaptığı açıklamada, “Bu çok haince bir davranış. Annemi ziyaret etmek için Fethiye’ye geldim. Can’ın babası Güven bey bu söylenti hakkında beni telefonla aradı.Parayı kabul etmediği için aynı şantajı Pamuk’a da yapacaklarını iddia ediyorlar. Bu insanlık dışı bir olay. Biz kendisine her zaman destek veriyoruz. Bu onun için hazırlanmış bir proje ve bu haberin kaynağı belli değil. Gerekirse bu kişinin adını açıklarız. Bu tezgahı önlemek adına bu açıklamayı yapıyoruz. Bu bir insana atılabilecek en kötü iftiradır. Yaptığımız açıklama ile bu tür olayların önünü kestiğimizi düşünüyorum. Her zaman Can’ın yanındayız. Bu tek Can Yaman’a değil Fatih Bulut’a da yapıldı. Tek hata ile karalama veya piyasadan silmek istiyorlar. Meyve veren ağaç taşlanır fakat biz o ağacın başında nöbet tutacağız” ifadelerini kullandı. 
50 BİN TL TEKLİF EDİLDİ 
Pamuk Pars, “Can ile biz uzaktan tanışıyoruz fakat Güven beyi yakından tanıyorum.Can Yaman’ın uyuşturucu kullandığını ileri süren bir haber çıkacak. Buna şahitlik etmem için de bana 50 bin TL teklif ettiler. Gerçekten kanım dondu. Böyle bir şey nasıl olabilir. Can son günlerde haberlerde ve sosyal medyada linç ediliyor. Şu an ben de tehdit altındayım ve çok korkuyorum. Bir insanı karalama politikası bu kadar da kötü olmamalı. Hukuki yollara başvuracağım. Başarılı insanlara karşı lütfen linç politikası uygulamayın” dedi.

Kumpas İfşa Oldu
Kumpas İfşa Oldu
Kumpas İfşa Oldu

Bakmadan Geçme