Korucuk Mahallesi'nde parke kaplama çalışmaları tamamlandı

Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerindeki yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit eden Milas Belediyesi ekipleri ilçemiz mahallelerinin yollarında çalışmalar gerçekleştirerek, vatandaşlarımıza hizmet sunuyor.

  • 681
Korucuk Mahallesi'nde parke kaplama çalışmaları tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Planlanan Programlar Çerçevesinde Çalışmalar Gerçekleştiriliyor
İlçemiz Korucuk Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahalleye parke kaplama çalışması yaparak,  mahallenin yollarını modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturdu.
İlçemizin mahallelerinde planlanan programlar çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; Daha güzel bir Milas için elimizden gelen tüm çabayı göstererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizi ziyaret ederek, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit edip, planlamalar yapıyoruz. Belediyemize bağlı ekipler planlanan programlar dahilinde çalışmalar gerçekleştirerek, mahallelerimizin yollarını çağdaş ve modern bir görüntüye kavuşturuyor. Her mahallemize eşit ve etkin hizmet etmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme