Korona virüsü ile topyekun mücadele 

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Korona virüsü ile topyekun mücadele' kampanyası dahilinde denetimler artarken, esnaflar ve halkın bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 

  • 1349

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından başlatılan “Korona virüsü ile topyekun mücadele” kampanyası dahilinde denetimler artarken, esnaflar ve halkın bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. 

Bu kapsamda Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesabından videolar, fotoğraf ve haber paylaşımları yapılıyor. Korona virüsünden korunmaya yönelik bilgilerin aktarıldığı çalışma beğeni ve takdir topluyor. 

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Muğla Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rasime Avcı, “Ülkemizin de içinde bulunduğu salgın ile ilgili il müdürlüğümüzün başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla buradayım. Umarım en kısa sürede bunu atlatacağız. Sağlık kurallarına ve hijyene dikkat etmeliyiz. Mümkün olduğunca evde kalınmalıdır. Sağlık çalışanlarına fedakarlıkları için teşekkür ediyoruz. Üreticilere de sağlıklı beslenme hususunda büyük görev düşüyor” dedi. 

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya da müdürlük olarak bu yönde çalışmalarının titiz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

 


 

Bakmadan Geçme