KORKMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP Muğla İl Başkanlığı 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan 13. olağan genel kurulun öncesi mevcut Başkan Mehmet Korkmaz adaylığını açıkladı.

  • 1015
KORKMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Korkmaz, “Malumunuz olduğu üzere; Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kongresine giden süreç, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin belirlediği “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” parolası ile çok başarılı bir şekilde devam etmektedir.” Diye konuştu. 
Korkmaz adaylık açıklamasına şu şekilde devam etti:
 “MHP Muğla İl Teşkilatı olarak, şerefli bir gelecek hedefiyle 13 ilçemizde tamamladığımız kongre sürecimiz, birlik ve beraberlik ruhuyla, 25 Ekim’de gerçekleştireceğimiz İl Kongremizle devam edecektir. Biliyoruz ki; Türk milletinin onurunu yüceltmek, milli mukaddesatlarımız etrafında bileşmeyi sağlamak ve dirliğimizi korumak herkesten önce bizlerin, yani Milliyetçi Ülkücü Hareketin neferlerinin görevidir. Görüyoruz ki; büyük Türk milleti, arasına nifak sokmaya çalışanlarla, toplumsal değerlerimizi yok etmeye çalışanlarla  her zamankinden daha çetin bir mücadele sergilemektedir. Bu sebepledir ki; dört bir yandan kuşatılmaya çalışılan Türk devletinden yana olan tavrımız her zamankinden daha nettir!
Bu sebepledir ki; Ege’de, Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Karabağ’da, Katar’da hakları korunmaya çalışılan büyük Türk milletinden yana olan duruşumuz, her zamankinden daha ihtişamlıdır. Böylesine kritik bir süreçte; ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ruhunu iliklerine kadar hisseden Ülkücü- Milliyetçi Hareketin her bir ferdinin çok daha değerli olduğunu ifade etmek isterim. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi ve mimarı Devlet Bahçeli olan Cumhur İttifakı bugünü korumakta geleceği ise kurmaktadır. Bu yüce ülküler etrafından birleşen ulvi kadrolar ise kongrelerimiz ile belirlenmekte ve tarih yazmak için sabırsızlanmaktadır! Bu vesileyle; Her bir ilçemizde şimdiye kadar türlü fedakarlıklarla görev yapan, sancağımızı taşıyan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin taşıdığı mukaddesatı layıkıyla koruyan ilçe başkanlarıma, yönetimlerine ve dava arkadaşlarıma bir teşekkürü borç bilirim. Umut ediyor ve inanıyorum ki; bundan sonra da aynı inanmışlıkla ve heyecanla tam bir koordinasyon içinde çalışmalarımız devam edecektir. Bilinmelidir ki; kutlu çatımızın gölgesi herkese yetecek kadar büyüktür! Lakin: Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi: “Şehadet deyince, Gazilik deyince, Al Bayrağı görünce, İstiklal Marşını duyunca, Gözleri hasretle yaşarmayan, Göğsü gururla kabarmayan, Yürekleri coşkuyla çarpmayanla, vicdanları titremeyenle, paylaşacak ekmeğimiz dahi yoktur!” 
Bu duygu ve düşüncelerle; şahsımın da İl Başkan Adayı olduğu, 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirecek olduğumuz, MHP Muğla İl Teşkilatımızın 13. Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi bir kez daha saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. “

Bakmadan Geçme