Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Konyaspor maçı öncesinde Fethiye Börekçisinin misafiri oldular. Sohbet havasında geçen kahvaltı programında basketbolcuların oldukça moralli oldukları gözlerden kaçmadı.

  • 1249

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, kahvaltıda Fethiye Börekçisine konuk oldular. Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, Genel Koordinatör Miraç Efe Doğan,Başantrenör Alkım Ay, idari ve teknik heyet ile basketbolcuların yer aldığı etkinlik samimi bir havada gerçekleşti. Konyaspor maçı öncesinde moral kahvaltısında buluşan temsilcimiz, taraftar desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaptanı Sercan Ergin yaptığı açıklamada, “Bütün hafta çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Konyaspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Taraftarımızın desteği ile güzel bir galibiyet alıp, onların yüzünü güldürmek istiyoruz. Fethiye Börekçisine de bize moral kahvaltısı verdiği için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz, tüm yerel işletmelerin takıma destek verdiğini belirtti. Yılmaz, “Fethiye’deki yerel işletmelerimiz, maçlarımızınevimizde olduğu haftalarda bizi misafir ediyorlar. Bu hafta ilçemizin güzide işletmelerinden birisi olan Fethiye Börekçisinin misafiri olduk. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Moralimiz yüksek maç saatini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Fethiye Börekçisi Sahibi Muharrem Süngü açıklamasında, “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımımızı ağırladığımız için çok mutluyuz.Bu bir ekip ruhudur. Takımımızı destekliyoruz ve sezon sonunda başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Birlik beraberlik içinde destek olmayı sürdüreceğiz. Takımımızla gurur duyuyoruz. Birlik beraberlikle nelerin başarılabileceğini görüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı
Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı
Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı
Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı
Konyaspor maçı öncesi moral kahvaltısı

Bakmadan Geçme