Kongre süreci değerlendirildi

AK Parti İzmir Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İl Koordinatörü Mahmut Atilla Kaya beraberinde AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve il yönetimi ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

  • 1287
Kongre süreci değerlendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetimi ile belediye meclis üyeleri ile kongre süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi İl Koordinatörü Mahmut Atilla Kaya, 15 Aralık’a kadar delege seçimlerinin tamamlanacağını söyledi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser kısa bir selamlama konuşması yapıp; toplantıya katılanlara teşekkür etti. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Kongre sürecimiz 7 Ekim’de başladı. Genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda delege seçimleri ertelendi. Ege Bölgesi’nde çalışmalar tamamlanmadığı için bu karar alındı. Bundan önce 9 ilçeyi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin amacı kongre sürecinde istişarelerde bulunmak” dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi İl KoordinatörüMahmut Atilla Kaya; ''Önemli bir sürece başladık. Kongrelerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 9 ilçemizi ziyaret ettik. Bu programımızda Fethiye ve Seydikemer’i ardından da Milas ve Datça’yı ziyaret ederek çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu hafta için delege seçimlerimizi erteledik. Ayın 15’ine kadar delege seçimleri tamamlanmış olacak. Muğla olarak yerel seçimlerde ciddi bir başarı elde ettik. Fethiye’de de az bir oy oranı ile seçimi kaybettik. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bu süreci atlatıp, ilçe başkanlarımızı seçeceğiz” ifadelerini kullandı. 


 

Kongre süreci değerlendirildi
Kongre süreci değerlendirildi
Kongre süreci değerlendirildi
Kongre süreci değerlendirildi

Bakmadan Geçme