KONAKÇI GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI

6 Ekim tarihinde yeni yönetimini belirleyen Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Turgay Öztürk Başkanlığın'da çalışmalarına hız verdi.

  • 2319
KONAKÇI GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ataması yapıldığı günden bu yana ilk hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı  Erkan Kandemir'in 'Teşkilatlarda üye kayıtlarına önem verin!' çağrısına uymak olduğunu dile getiren Başkan Öztürk ve ekibi, kongrenin ardından yapılan yönetim kurulu görev dağılımı sonrası sahaya indiler.
İlçe Tanıtım ve Medya Başkanın'dan 50 Üye Kaydı 
İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı olarak ilçe yönetiminde görev alan Hüdaverdi Sarper Konakçı görevine hızlı başladı üye kayıtlarında adete show yapan Konakçı, ayağının tozuyla ilçe teşkilatına 50 Üye kazandırdı.
Hüdaverdi Sarper Konakçı, " İlk hedefimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teskilattan Sorumlu  Genel Baskan Yardımcısı Erkan Kandemir'in Ak Parti'ye üye kazandırma hedefini bizde kendimize görev bildik ve çalışmalarımıza başladık. İlk etapta 50 arkadaşımızı partimize üye yaptık. Kendilerine ve partimize hayırlı olsun. Biz İlçe Başkanımız Sayın Turgay Öztürk başkanlığında yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla uyum içinde çalışarak,  üye sayımızı arttırıp 2023 genel seçiminde 3 yada 4 milletvekili çıkarmak hedefindeyiz. Hemde 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediyesi'ni Ak belediyecilik ile tanıştırma hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

Bakmadan Geçme