Köktener'den, Kökten'e Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'den, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve Yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 707
Köktener'den, Kökten'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener beraberinde, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Cannur Yayın Sorumlu Müdürü Ersin Dal yer aldı. Sohbet havasında geçen ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Nazik ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Yaptığımız projeler ve işler ile ilgili sürekli haberlerimizi yaptınız SED Medya grubuna da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve Yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde açıklama yapan SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Biraz gecikmeli bir ziyaret oldu. Malum bir bayram geçirdik. Geçen 9 günlük tatilde başkanımızda çok yoğundu. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Ölüdeniz’de çok sorunlar var ve başkanımızla da bunların sohbetini yaptık. Çok güzel proje ve planları var. İlerleyen günlerde Ölüdeniz’de gerek trafik gerek turizm anlamında yenilemeler, gelişmeler ve düzenlemeler olacağını düşünüyoruz. Muhammed kardeşimiz genç bir kardeşimiz ve başkan olduğu günden beri çok aktif ve bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyoruz. Ölüdeniz bizim bölgemiz, dünyanın bildiği bir yer isteriz ki en üst noktalarda olsun. Bununla ilgilide Muhammed kardeşimin güzel projeleri var. Kendisine ve ekibine yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

SED Medya ve Yönetiminin gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı mutlu olduklarına değinen Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Muhammed Kökten, “Nazik ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Kısa bir dönemden beri başkanlık yapıyoruz. Yaptığımız projeler ve işler ile ilgili sürekli haberlerimizi yaptınız SED Medya grubuna da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep beraber önümüzdeki günlerde projelerimizi geliştirdikçe tanıtacağız” ifadelerini kullandı. 

Köktener'den, Kökten'e Ziyaret
Köktener'den, Kökten'e Ziyaret
Köktener'den, Kökten'e Ziyaret
Köktener'den, Kökten'e Ziyaret

Bakmadan Geçme