Köktener'den gazeteciler günü mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

  • 664
Köktener'den gazeteciler günü mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplumların gelişiminde, basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesinin büyük önem taşıdığını ifade eden Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener; gün geçtikçe basının öneminin daha da ön plana çıktığını belirtti.
Köktener “Toplumların gelişiminde, basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır. Toplumun haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Ülkemizin son dönemde yaşadığı bütün olumsuzluklarda, gazeteci arkadaşlarım görevlerini icra ederken yaşadıkları sıkıntılara, zor çalışma koşullarına bakmadan, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedirler. Ülkemizin gözü, kulağı sesi olan, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan her türlü ortam ve şartlarda görevini yapan basın yayın kuruluşları çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.
 

Bakmadan Geçme