SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun 23. genel kuruluna davetli olarak katıldı. 5-7 Aralık tarihlerinde Ankara'da yapılan genel kurulda Türkiye'nin ekonomisi masaya yatırılacak.
Türk-iş genel başkanı Ergün Atalay’ın tek liste ile seçime gideceği Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu 23. genel kuruluna ilgi yoğun oldu. Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen sendika temsilcileri ile davetli cemiyet başkanları da kongreye büyük hareket sağladı.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Gerçek Fethiye Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.