Kökten, Yeni Stadyumun Müjdesini Verdi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın, Fethiye'deki programının ardından açıklamalarda bulundu. Kökten, 15 bin kişilik yeni şehir stadının müjdesini verdi. 

  • 3808

Mahalle ziyaretleri esnasında gençlerin spora yönelik taleplerini not aldığını belirten Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bunların proje haline getirildiğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önemli yatırımlarının sözünü verdiğini kaydeden Başkan Adayı Kökten, birçok branşta spor tesisinin Fethiye’ye kazandırılacağını vurguladı. 

 

Kökten, Yeni Stadyumun Müjdesini Verdi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendi, gençlerimiz ve bizlerle birlikteydi. Mahalle ziyaretlerimiz esnasında gençlerimizin sporla ilgili taleplerini not almıştık. Bunların tamamını projelendirdik. Gerçekleştirilen programda hepsinin sözünü verdi. Yürüyüş ve dağcılık faaliyetleri ile bisiklet yolları parkurunun genişletilmesi için görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde spora yönelik yatırımların hayata geçirileceğini ifade etti. 1 Nisan itibariyle gençlerimizin spor yapabileceği alanların çoğaltılması ve olimpik yüzme havuzunu Fethiye’ye kazandıracağız. Bunun yanında 15 bin kişilik yeni şehir stadyumu ve drag pisti ile ilgili bakanımızdan söz aldık” dedi.

Bakmadan Geçme